Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čaruga
Povratak na članak

Objesili su ga na 28. rođendan, a pao je zbog djevojke Mande

Što sve otkrivaju spisi osječkog suda koji je mnoge poslao na vješala

Komentari 11

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
10:21 05.12.2018.

Ono što je Šeks rekao, odnosi li se i na današnje stanje u državi?

VL
SO
SoloHan
10:02 05.12.2018.

S tim migrantima uvijek neki problemi

VL
CR
creedence1954
11:28 05.12.2018.

Jadno. Večernji gubi konce. Vijest im je Čaruga i slične gluposti, a ne današnja 100.godišnjica prosinačkih žrtava. Trga bana Jelačića- 5.12.1918.-5.12.2018.

VL
Avatar Dr Evil
Dr Evil
12:58 20.03.2019.

druga vremena i druga imena razbojnika...

VL
SS
sokac sa drave
11:25 05.12.2018.

Text je tako koncipiran da prijeti sirotinji da se nesmiju suprostavljti svojim krvopijama i lopovima koji su se obogatili na jadnoj sirotinji.Caruga je bio slavonski Robin Hud koji je otimao od kulaka i lopova popova koji su bili puni bogatstva,popovi puni love a nemaju djece ni familije za razliku od sirotinje koji su u to vrijeme imali u prosjeku sestero do devetero djece.Caruga je cesto kao anoniman darivao narocito one sa puno djece.Stric moga oca je zajedno mobiliziran u Orahovackom vojnom okrugu sa Carugom i bili su do pred kraj prvog svj, rata skupa suborci u Galiciji u Ukrajini.Jovo mu je rekao baco idemo pobjeci iz ove ludnice tu cemo sigurno poginuti idemo u Papuk u hajduke i pomoci nasoj slavonskoj sirotinji.Inace je bio neustrasiv i jako sposoban vojnik.Sve godine dolazaka kao nakupac stoke pod imenom Nikola Drezgic navracivao je u nasem selu do svojega pajdasa koji mu je bio jatak vjerni i nikada ga nije izdao.Kao djeca puno smo se naslusali o junackim djelima Jove Caruge iz prve ruke od njegovog vjernog jataka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.