Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krive Hezbollah

Objavljeni video i fotografije bombaša samoubojice iz Bugarske

bugarski bombaš (1)
Reuters/PIXSELL
19.07.2012.
u 14:31

Bugarska policija, uz pomoć snimki sigurnosnih kamera, identificirala je muškarca mlađe dobi, ali njegovo ime i porijeklo još nisu poznati

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu za napade na autobus u Bugarskoj krivi Hezbollah, javlja AP.

Bugarske vlasti u četvrtak su objavile fotografije muškarca koji je kriv za eksploziju u autobusu u bugarskom gradu Burgasu u kojoj je, prema posljednjim podacima, poginulo osam izraelskih turista.

Bombaš samoubojica, bijelac, mlađe dobi i duge kose, snimljen je sat vremena prije napada kako hoda po zračnoj luci sa šiltericom i sunčanim naočalama na glavi. Bugarska policija, uz pomoć snimki sigurnosnih kamera, identificirala je muškarca mlađe dobi, ali njegovo ime i porijeklo još nisu poznati.

Zasad se jedino zna da je imao lažnu američku putovnicu i lažnu vozačku dozvolu izdanu u Michiganu.

Osoba za koju se sumnja da je izvršila napad nosila je naprtnjaču u kojoj je, kako tvrde istražitelji, bio skriven eksploziv. Pretpostavlja se da je u trenutku napada muškarac imao eksploziv na sebi. Preživjeli turisti danas bi trebali biti prevezeni u Izrael.

Komentara 44

Avatar gadogadni
gadogadni
19:10 19.07.2012.

ovdje krcato kandidata za 'All-Volunteer'...a kako ide, morti i uvedu draft...a onda ..joooj

TO
Toni50
14:57 19.07.2012.

Čim su vidjeli da je bijelac atentator odmah je Izral skužio da je to bijeli Iranac i da Iran stoji iz atentata.. I to iz razloga da im pomogne kao izgovor krivice jel nemože nikako da odoli želji da gaa se počne bobardirati rasturati na demokratski način od strane Izraela Amerike i sveznika !

Avatar ferdinand_ni
ferdinand_ni
17:26 19.07.2012.

Moja je pretpostavka da samoubojica nije uopće musliman. Salafist nije, jer tako radikalan vjerski pokret ne prolazi kod bijelaca. Kao bijelac ne može biti Arap jer su Arapi semiti. Ne može biti ni musliman iz središnje Azije jer oni imaju turkijsko-mongolske crte lica. Kao šijit ne može biti samoubojica jer to obično izvode radikalne sunitske skupine. Može biti jedino da jest dobro prerušen ili je pripadnik neke od ekstremnih desnica (čuli ste za bugarsku Ataku koja ne trpi Turke i Židove?). A pošto ima krivotvorenu vozačku iz Michigana, može biti Amerikanac, je l da ili američki Židov?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije