Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN VOZAČ (27)

Objavljeni detalji strašne nesreće u kojoj je poginula djevojčica u Dugom Selu

Kamion usmrtio dijete u Dugom Selu
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/13
22.05.2024.
u 12:22

Vozač koji je uhićen skretao je udesno, nije provjerio nalazi li mu se netko s desne strane, i zahvatio djevojčicu koja je prelazila cestu

Zagrebačka policija dovršila je očevid nakon što je djevojčica jučer poginula u naletu kamiona koji je vozio 27-godišnjak. Vozač koji je izazvao nesreću u šoku je izletio iz kamiona i krenuo zazivati pomoć, pisali smo jučer, a zbog nesreće je na kraju i uhićen. Dan nakon tragedije poznato je i kako je došlo do nesreće.

"Vozač, 27-godišnjak, upravljao je teretnim automobilom marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka te prilikom skretanja udesno na kolnik ulice II. savski odvojak, a da se prije započinjanja navedene radnje nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili njihovu imovinu, ne vodeći pritom računa o smjeru i položaju svog vozila u odnosu na pješaka s njegove desne strane, kotačima vozila zahvatio je pješaka – dijete koje je pješice prelazilo kolnik navedenog odvojka u smjeru jugoistoka, pri tome dolazeći vozaču s njegove desne strane, krećući se prethodno nogostupom", objavila je ove srijede zagrebačka policija. 

Na mjestu događaja pod vodstvom zamjenika Općinskog kaznenog državnog odvjetništva u Zagrebu obavljen je očevid prometne nesreće, a promet Rugvičkom ulicom od I. savskog odvojka do II. savskog odvojka bio je obustavljen od 12.15 do 15.35 sati. Vozač teretnog automobila je uhićen te će nakon provedenog kriminalističkog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava protiv njega bit će dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Policijska uprava zagrebačka još jednom poziva vozače i sve ostale sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih pravila kako bi se povećala ukupna razina sigurnosti u cestovnom prometu, objavila je policija.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Kamion usmrtio dijete u Dugom Selu


 

 

Komentara 6

Avatar Zgubider..
Zgubider..
13:25 22.05.2024.

Žalosno i tragično 😪. Postavlja se i pitanje gdje je taj gledao?!

UK
ukrajina
20:31 22.05.2024.

90 % ih ima mobitel na uhu ili šalju poruke u vožnji !

GE
generacija57
12:47 22.05.2024.

Niko kao Bane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije