Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velike promjene
Povratak na članak

Objavljene karte: Ukrajinske snage ostvaruju značajne uspjehe u vraćanju teritorija

Ukrajinci postigli velike uspjehe u Hersonskoj oblasti, a napreduju i u Harkivskoj te Luhanskoj oblasti.

Komentari 19

ND
Necijepljeni degenerik
11:04 05.10.2022.

Kakva je ruska uspješnost u izvlačenju ukradene nacističke robe, bijele tehnike, televizora i ostalog?

VL
Avatar Krim je Ukrajina!
Krim je Ukrajina!
11:39 05.10.2022.

ukrajina će se boriti dok ne vrati sve svoje, a rusi dok ne maknu putina...nadajmo se, što prije

VL
PR
prokurator
11:09 05.10.2022.

ajmo dečki rojakte. jako je teško, ali treba još malo izdržati, kraj je blizu!

VL
ŽE
Žegarni
12:48 05.10.2022.

2 najjaca vojska na svijetu. Najjace ortuzje. Oni ne pregovaraju oni samo pobjedjuju... ups sto bjese? :D

VL
Avatar Musashi
Musashi
11:24 05.10.2022.

Sada Putin više nema „specijalnu operaciju“ Rusije u Ukrajini, kako ju je sam nazvao, već ima „agresiju“ Ukrajine na Rusiju, kako ju je sam isposlovao. „Znati i ne znati, biti svjestan potpune istinitosti dok govorite pomno konstruirane laži, držati se istovremeno dva mišljenja koja se poništavaju, istovremeno znajući da su proturječna i vjerovati u oba, koristiti logiku protiv logike , odbacivati moral dok se na njega istovremeno polaže pravo…“ „doublethink-dvomisao“, Kao u Orwellovoj „1984.“ Tako vam danas funkcionira Rusija, kao i naši susjedi.

VL
Avatar slava.ukrajini
slava.ukrajini
14:16 05.10.2022.

SAD radi sa saveznicima kako bi Kijev dobio 1000 tenkova i oklopnih transportera. Naglasak je stavljen na sovjetske tenkove koji su Ukrajincima poznati - Pentagon

VL
Avatar mr.HIMARS
mr.HIMARS
14:58 05.10.2022.

evo do čega su dovele ruske prijetnje nuklearnim oružjem: "Poljska je započela pregovore sa Sjedinjenim Državama o sudjelovanju u programu dijeljenja nuklearnog oružja kako bi se suprotstavila rastućim prijetnjama iz Rusije, rekao je poljski predsjednik Andrzej Duda."...umjesto da gradimo EU mira i suradnje, zbog ruske agresije čak se počinje dijeliti nuklearno oružje!!! rusi, je li konačno dosta tog ludila??? vratite se nazad u rusiju prije nego sve nestane u nukl.eksploziji!!!!

VL
Avatar Dragovit
Dragovit
15:14 05.10.2022.

Povukli su se iz Limana (Donjecka) i dijela Hersonske od onih područja koja su pripojili. U Luganskoj su sada na granici RF i Ukrajine po ruskom stanju stvari izuzev Bilogorovke ili kak' se već to selo zove. Po tom istom stanju dijelove Zaporoške, Donjecke i Hersonske koje ne nadziru smatraju okupiranim teritorijem. I nekako sumnjam da će se ovo riješiti u dva tjedna kako neki predviđaju. Ukrosi pokušavaju što više zagrabiti teritorija iskorištavajući trenutačnu brojčanu prednost. Ali sve što su do sada recimo to ''lako'' zauzeli ponovo može biti zauzeto od Ruja ako pak oni uspostave brojčanu premoć jer do sada je mobilizirano 200 000 od planiranih 300 000 pripadnika OSRF (ako ćemo slušati medije). Kada će se i kako tih 300 000 pripadnika OSRF uvesti u operativu (za dva, tri ili više tjedana) onda ćemo vidjeti kakav će daljnji tijek rat biti. Pratimo ...... i međuvremenu čekamo govor Vladimira. :)

VL
GA
galico
12:24 05.10.2022.

Ukrajina nesumnjivo vraća teritorije ali nije realna ovolika euforija.. Ako je onesposobljeno 80000 ruskih vojnika to znači da je poginulih nešto manje od 20000.. Ukrajinci nose određene ruske slabosti( najviše manjak ljudstva) ali i određeni fanatizam kid Ukrajina a..Ukrajinci uu ovim ofenzivama maju goleme gubitke( posebno oko Khersona) Čitajte Ivana Čovića na Indexu...On je poluukrajinac i ima direktne informacije iz Ukrajine..U zadnjem svom tekstu tome piše iako malo uvijeno

VL
BR
Brkovi
12:52 05.10.2022.

Dva tjedna su ključna

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.