Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAR KAMIONA I AUTA

Objavljene fotografije s mjesta teške nesreće kod Petrinje: Poginule dvije osobe, troje ozlijeđenih

Foto: Javna vatrogasna postrojba Grada Petrinje/Facebook
1/8
01.07.2022.
u 11:35

Na ovoj teškoj intervenciji vatrogasci su sudjelovali s tri vozila i šest vatrogasaca uz prisustvo policije i dva tima hitne medicinske pomoći

Sinoć je na području Petrinje u mjestu Graberje došlo to teške prometne nesreće u kojoj su smrtno stradale dvije osobe. 

Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Grada Petrinje izvijestili su kako je dojava o nesreći stigla oko 22.19 sati, a objavili su i fotografije s mjesta događaja. 

''Dolaskom na mjesto intervencije utvrđujemo da je došlo do frontalnog sudara osobnog automobila i kamiona'', napisali su. 

1/8

Poginule su dvije osobe, dok su tri osobe ozlijeđene, od kojih jedna osoba teško. Poginulo je dvoje iz automobila, a jedan putnik iz automobila te vozač i suvozač iz kamiona su ozlijeđeni.

Na ovoj teškoj intervenciji vatrogasci su sudjelovali s tri vozila i šest vatrogasaca uz prisustvo policije i dva tima Hitne medicinske pomoći, javili su vatrogasci, a povratak u postrojbu bio je oko 3.55 sati. 

Županijsko državno odvjetništvo u Sisku objavilo je kako je obavljen očevid. 

''Dežurni zamjenik županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku je u noćnim satima 1. srpnja 2022., u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Sisak i Policijske postaje Petrinja, proveo očevid na mjestu prometne nesreće koja se dogodila 30. lipnja 2022. oko 22:05 sati u mjestu Graberje.

U prometnoj nesreći su smrtno stradali hrvatski državljanin (1945.) i hrvatska državljanka (1951).

Županijsko državno odvjetništvo u Sisku će, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave sisačko moslavačke, provesti zakonom propisane radnje radi utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće''.

>> VIDEO Kraj toplinskog vala u unutrašnjosti: Evo kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije