Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga

Objavljena snimka razbojnika koji je pokušao orobiti banku

istarski razbojnik (1)
Foto: Pu istarska
1/7
Autori: tok, IČ/VLM
01.09.2011.
u 15:28

Policija istog počinitelja dovodi u vezu i s današnjim razbojništvom

POREČ - Denis Matošević (28), zaštitar kojega je u srijedu u neuspjeloj pljački Istarske kreditne banke u Poreču hicima iz pištolja teško ranio pljačkaš, izvan je životne opasnosti i dobro se oporavlja nakon operacije. U pucnjavi mu je prostrijeljena podlaktica i ustrijeljen je u grudni koš i trbuh pri čemu mu je ozlijeđena slezena.

>>Mladom zaštitaru pucao u prsa pa pobjegao, policija blokirala ceste

- Pacijent je za prvi postoperativni dan stabilno, pri svijesti je, kontaktira i očekujemo oporavak - potvrdio je jučer dr. Ivica Fedel, zamjenik ravnatelja Opće bolnice u Puli.

Za naoružanim razbojnikom koji je u banku upao usred bijela dana policija nastavlja intenzivnu potragu, u čemu može pomoći opis i fotografije objavljene na internetskoj stranici. Riječ je o muškarcu srednjih godina, visine oko 170 cm, mršave tjelesne građe, prosijede kose i svijetle puti. U vrijeme pljačke bio je odjeven u bijelu majicu kratkih rukava i svijetle duge hlače, s tamnom obućom i šiltericom krem boje.

Zanimljivo je što policija istog počinitelja dovodi u vezu i s današnjim razbojništvom koje se dogodilo oko 13.20 sati u banci u Kanfanaru. Nepoznati je počinitelj uz prijetnju pištoljem otuđio zasad neutvrđenu količinu novca, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru. Tijekom počinjenja kaznenog djela nitko nije ozlijeđen, a policija intenzivno traga za počiniteljem, izvijestila je PU istarska koja je na svojim internetskim stranicama istaknula da se prema zasad poznatim informacijama događaj iz Poreča dovodi u svezu s razbojništvom u Kanfanaru.

>>Ovdje pogledajte snimku pljačke

Komentara 29

AN
Antiflašist
15:48 01.09.2011.

Ne mogu vjerovati da danas kad i mobiteli imaju hd rezoluciju ova bankarska bagra prepuna para ima ovakve kamere. Ocito nikad dosta para, krepali dabogda.

DU
Deleted user
15:56 01.09.2011.

Po ovim slikama ulovit ce Pervana, al\' kad je bio maldji (citaj: mrsaviji).

GR
gromCH
21:10 01.09.2011.

bolje ista nego nista..........haha koja kamerica ili policija ima nesto bolju fotku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije