Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lažna ili autentična

Objavljena snimka na kojoj se Timošenko ljubi s odvjetnikom?

Roko Leni Ukić
Foto: REUTERS
1/2
25.04.2012.
u 16:16

Snimka je crno-bijela i niske rezolucije pa je stoga teško razlučiti je li autentična. Odvjetnik je najavio tužbu protiv novinske agencije koja je objavila snimku.

Na internetu se pojavila snimka na kojoj se vidi, kako su neki mediji protumačili, bivša ukrajinska premijerka Julia Timošenko koja se u zatvorskoj ćeliji ljubi s Serhiyem Vlasenkom, odvjetnikom koji je zastupa. Vlasenko je najavio tužbu protiv novinske agencije koja je objavila snimku te je odbio nagađanja o ljubavnoj vezi s Timošenko, piše RIA.

– Proučit ću snimku i najvjerojatnije tužiti novinsku agenciju – kazao je ukrajinskim medijima. Snimka je crno-bijela i niske rezolucije pa je stoga teško razlučiti je li autentična.

Stranka Julije Timošenko snimku je proglasila lažnom, dok su iz uprave zatvora potvrdili kako je riječ o autentičnoj snimci. Bivša ukrajinska premijerka u petak je počela štrajk glađu te na taj način prosvjeduje protiv načina na koji se postupa prema njoj ali i zbog stanja u Ukrajini.

Komentara 3

GR
grom12356
17:39 25.04.2012.

Svi su oni foliranti...u politici nema , ne samo sada već odavna-... Važi ona narodna:...\"Politika je kur ba , misle jedno obečaju drugo a rade treče\"...to je politika i od nje , i te kako dobro žive na leđima sitnozue divljači....

OB
-obrisani-
17:50 25.04.2012.

Ukrajina,Hrvatska i Sj.Koreja

Avatar Vrijeme
Vrijeme
15:37 28.04.2012.

Perverznjaci i zaostali papci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije