Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incidencija novih slučajeva

Objavljena nova koronakarta, hrvatska obala i dalje u narančastom

Foto: ECDC
1/4
29.07.2021.
u 14:09

Druge mediteranske države koje su važne za turizam, poput Španjolske, Grčke i Portugala, i dalje su crvene

Kod Hrvatske na najnovijoj karti Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (ECDC) koja bilježi 14-dnevnu incidenciju zaraze koronavirusom nema promjena u odnosu na prošlotjednu – cijela obala je i dalje narančasta, a ostatak države zelen. 

Najveća promjena na karti koju izdaje ECDC, i koju države članice koriste kao orijentir i jedan od kriterija za uvođenje mjera za putovanja, jest ta da je sada i gotovo cijela Italija prešla u narančasto, dok je sigurno područje samo jugoistok države. Druge mediteranske države koje su važne za turizam, poput Španjolske, Grčke i Portugala, i dalje su crvene, s time da se epidemiološka situacija u Portugalu još pogoršala. Južni dio Francuske, do sada narančast, također je prešao u crveno, kao i gotovo cijela Grčka.

Ključne riječi

Komentara 43

Avatar Narod
Narod
16:31 29.07.2021.

Sve radi ravnozemljaka i antiwaxera, kako iskorjeniti glupost osim visokim kaznama???

BI
BivšiIndexaš2
14:24 29.07.2021.

Antivakseri žele uništiti sezonu jer su kukavice koji se boje cjepiva

PO
polifonije
15:37 29.07.2021.

Antivakserima i svima koji se ne žele cijepiti treba zatvoriti vrata bolnica .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije