Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AŽURIRANJE SVAKOG TJEDNA
Povratak na članak

Objavljena karta za ograničenje kretanja: Više od pola Europe u crvenoj zoni, samo tri zemlje zelene

Broj novih slučajeva zaraze raste na gotovo cijelom europskom kontinentu a u četvrtak je više europskih zemalja prijavilo rekordne brojeve novozaraženih.

Komentari 6

DU
Deleted user
22:18 15.10.2020.

Sve je laž a dokazi su ispred nas broj umrlih od plućnih bolesti ništa nije drugačiji ne računajući one od raka pluća a glavna mantra korone je da naj više napada pluća dokazi su tu sve je ostalo medijska senzacija a vlade država žele samo kontrolu a ovo je naj lakši način da se to postigne sve je smišljeno i dogovoreno

VL
PE
penelopea122
22:11 15.10.2020.

Zlocinacka zatvara Sabor na dva tjedna, pise imbecilni ''Imbex'', ii ostavlja drzavu i narod u kandzama stozerasa koji ce terorizirati gradjane po zemlji sa svojom pogrebnim poduzecem i trpati u logore gradjane sa ''redarima'' po zemlji? Bjezi zlocinacka od naroda,a, i od svojih politickih suparnika, sa kojima se moraju suociti u Saboru, pa kidaju , bjeze i sakrivaju se domaci izdajnici iz zlocinacke.

VL
MD
mala_domejana
22:18 15.10.2020.

Moderatori su tu da brišu politički nepoželjne komentare, a komentari koji vrve prostačenjem kao ovi od stanovite penelopea22 ponosno gledaju svjetlo noći i dana.

VL
PE
penelopea122
22:03 15.10.2020.

Sve te SS-ovce gore u Briselu i Berlinu, sto su poceli zigosati ljude bojama, treba poceti vatati za prljava i nacisticka muda u gacama i usmrdjele im picketine i vjesati na vjesala.

VL
Avatar gradonacelnik koji menstruira
gradonacelnik koji menstruira
21:49 15.10.2020.

Znači, više nismo najbolji u Europi kako su nas uvjeravali Plenković i Jandroković? Kako to, kako to? Ili je to bilo samo za izbore, totalna karantena, 30 milijardi kuna štete, sve za pobjedu na izborima, a poslije izbora se puštaju uzde iz ruku, nije dobro da ekonomija trpi jer se tako ima manje za ukrasti.

VL
KA
karlodrago
22:04 15.10.2020.

anemičan-Stvarno si anemičan kad ovako komentiraš ,ako nekoga kritiziraš onda daj prijedlog tko je bolji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.