Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema 'lako ćemo s unucima'
Povratak na članak

Objavljen prvi vodič: Bake i djedovi nisu pripremljeni za ove situacije

U Vodiču obrađeno je deset situacija koje su u provedenoj anketi bile najčešće spominjane, a za njih bake i djedovi u tim svojim novim ulogama nisu pripremljeni.

Komentari 1

VI
vidum
09:05 23.03.2021.

Naravno da bake i djedove treba educirati. Nakon što su odgojili svoju djecu, treba ih naučiti kako odgajati i brinuti se za unuke i praunuke, Sve dok im zdravlje to dopušta. Kad to više ne mogu, smjesti ih se u nekakav dom. Kako bi imali potpuni mir, ne zamara ih se sa posjetima. Po njih se dođe kad iz doma jave da su preselili u "drugi dom".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.