Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA DAMA

Bijela kuća objavila prvi službeni portret Melanije Trump, a neki su odmah uočili što ne valja sa slikom

flotus
Foto: Bijela kuća
1/6
03.04.2017.
u 20:43

U biografiji stoji kako je bila uspješan model i poduzetnica sa strašću za umjetnost i pomaganje ženama i djeci.

Bijela kuća objavila je prvi službeni portret Melanije Trump te su uz njega nabrojili njene životne uspjehe.

Bivši model (46) na portretu samouvjereno gleda u objektiv, a ruke drži prekrižene. No, mnogi su građani odmah istaknuli da je fotografija jako fotošopirana...

U biografiji stoji kako je ona bila uspješan model i poduzetnica sa strašću za umjetnost i pomaganje ženama i djeci. Još uvijek živi u New Yorku, gdje čeka da njen sin Barron (10) završi školu, nakon čega će se preseliti u Bijelu kuću, piše Telegraph.

>> Novi problemi Melanije Trump. 'Ne budi tvrdoglava'

>> Što se događa s Melanijom Trump? Otkriveni novi detalji

Ključne riječi

Komentara 18

ER
EroK
05:16 04.04.2017.

“Imeiprezime”, kakav otrov i mrak u vašoj duši? Bože oslobodi! Melanija Trump je samo domačica, posvećena svom djetetu, koji će joj za to biti zahvalan. Ovo odijelce što ima na sebi je $75,000 USA dollara, a dnevno njeno osiguranje košta državu $130,000 USA dollara. Naša Presjednica pazi i promovira državu Hrvatsku. Svagdje je dobro i lijepo primljena, jer je pristojna, školovana, lijepa i sposobna. Ali što je vaš problem? Ljubomora, jal ili pak vam smeta jer Hrvatsku zastupa, brani i čuva? Svakako vaš komentar je toliko ne ljudski i otkriva tamnu stranu ugroženog čovjeka. Zbilja ljubav i poštivanje vas je toliko mimoišlo da mi vas je i u neku ruku zbilja žao, ali tu vam ne mogu pomoći.

DU
Deleted user
11:41 04.04.2017.

Šok i nevjerica. Photoshop, nemoguće.

BU
Budibudan
09:00 04.04.2017.

Imeiprezime ,nije bas da pametno do- nosis zakljucke.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije