Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupljanje potpisa

Objavljen poziv na potpisivanje predstavke protiv Plomina C

plomin
Patrik Macek/Pixsell
23.01.2013.
u 14:23

Labin Art Express XXI i Zelena stranka uputili su poziv stanovnicima da preuzmu obrazac predstavke protiv izgradnje predloženog Plomina C-500

Labin Art Express XXI i Zelena stranka uputili su danas iz Labina poziv stanovnicima Istarske županije da preuzmu obrazac predstavke protiv izgradnje predloženog Plomina C-500, sklopu projekta „Građanska inicijativa mladih za referendum o izgradnji TE Plomin 3“ i „Građanski forum o izgradnji TE Plomin 3“. na internet stranicama incijative, te krenu u sakupljanje potpisa po svojim gradovima i naseljima.

 

Projekti su to koji se bave promocijom i razvojem aktivnog građanstva te poticanjem sudjelovanja mladih u procesu donošenja odluka na lokanoj razini u svrhu unapređenja ekonomske, socijalne i opće situacije u Gradu Labinu te u četiri općine koje ga okružuju. Predstavka će se potpisivati 100 dana, a potom će biti upućena Vladi Republike Hrvatske.

Potpisivanje predstavka u Primorsko-goranskoj županiji već je započelo, a od danas, pa narednih 100 dana predstavka se može potpisati i u Lamparni, svakog dana od 09:00 do 22:00 sata te putem interneta.

>>Peticije protiv \"Plomina C\". Hoće li Vlada raspisati referendum?

>>Eko Kvarner i Labin Art Express XXI zajedno protiv Plomina C

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije