Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTARSTVO ZDRAVSTVA

Objavljen natječaj za posebnog savjetnika ministra Vilija Beroša

Ministarstvo zdravstva
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
21.02.2020.
u 17:25

Na budućeg posebnog savjetnika neće se primjenjivati propisi o državnim službenicima te se ima pravo vratiti poslodavcu kod kojeg je radio prije imenovanja.

Ministarstvo zdravstva objavilo je natječaj za posebnog savjetnika ministra Vilija Beroša, koji neće biti državni službenik, ali će imati plaću državnog službenika u rangu tajnika kabineta ministra.

Riječ je o radnom mjestu na određeno, za vrijeme trajanja mandata aktualnog ministra zdravstva, s koeficijentom 2,619, što je prema nadležnoj uredbi položaj prve vrste.

Budući posebni savjetnik imat će bruto plaću 15.215 kuna. Na njega se neće primjenjivati propisi o državnim službenicima te se ima pravo vratiti poslodavcu kod kojeg je radio prije imenovanja. 

Komentara 1

DU
Deleted user
18:40 21.02.2020.

Možda je za ovaj kineski virus!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije