Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISTUPNE CESTE ZA PELJEŠKI MOST
Povratak na članak

Objavljen natječaj za gradnju čvora Brijesta vrijedan 42 milijuna kuna

Preko tog čvora vozit će se kad bude gotov Pelješki most dok ne budu sagrađene nove pristupne ceste

Komentari 14

Avatar rubinet
rubinet
22:06 13.03.2021.

Mi , južni Hrvati , jedva čekamo puštanje mosta u uporabu .

VL
WA
wannabenovinari
17:04 13.03.2021.

Više od pola slika koje ste stavili su prastare. Nema veze, jel da nema?

VL
Avatar Stankić
Stankić
18:46 13.03.2021.

Ma bitno je da se do svakog poljskog šekreta delaju ceste s one strane Velebita. Nas u Hrvatskoj ko šiša, glavno da punimo proračun ove banana države.

VL
BE
berija
17:30 13.03.2021.

Meni nešto nije jasno. Cilj je maknuti teretni promet s ceste Ston-Janjina jer je na izlazu iz Stona vrlo uska, na zavojima se ne mogu miomoići dva teretna vozila. Ako teretna vozila ne mogu preko mosta, kuda će ići dostava za "unutrašnjost Pelješca, Janjinu, Orebić i Korčulu"? Cestom Janjina-Ston koju se želi rasteretiti? Upravo bi taj teretni promet morao ići preko mosta na zapad Pelješca i iz tog pravca preko mosta na kopno. Prometni fakultet nije zaludu blizu ekonomskog.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.