Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Račanov status

Objavio zajedničku fotku Milanovića i Plenkovića: 'Nas dva brata skupa ratujemo...'

Milanović Račan
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
28.06.2016.
u 16:50

"Tko zna, možda je došlo vrijeme u kojem HDZ više neće biti stranka isključivosti", napisao je Ivan Račan u statusu

Član Glavnog odbora SDP-a Ivan Račan na Facebooku je objavio fotografiju predsjednika SDP-a Zorana Milanovića i potencijalnog kandidata za predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića

Račan je u statusu uz fotografiju napisao "nas dva brata skupa ratujemo...". 

"Tko zna, možda je došlo vrijeme u kojem HDZ više neće biti stranka isključivosti... Tja, čovjek se ima pravo nadati. Zapravo bilo bi puno ako postanu konstruktivna oporba, to bi bio veliki korak naprijed za Hrvatsku", napisao je Račan. 

Status je zaključio rečenicom: "Tko zna, možda time počne i dugotrajan period rasta, razvoja i sreće u Hrvatskoj." 

>>Plenković već zauzeo gard novog šefa HDZ-a

>>HDZ stopirao javne potpore Plenkoviću

Komentara 80

Avatar Marceluswallace
Marceluswallace
17:43 28.06.2016.

Zanimljivo je čitati o uključivosti od tipa čiji je otac doslovno vlastitu državu izručio trećoj vojsci u Europi na klanje trudeći se da je ostavi bez iti jednog metka za obranu....ali dobro neku sinekuricu je ugrabio i sinek na račun obiteljske "slave"

Avatar TrueStory
TrueStory
18:00 28.06.2016.

I još malo: Radiotelevizija Zagreb: Služba za razvoj – inkubator udabaša i kosovaca Sjećamo se Plenkoviću i Vašeg razdoblja srednjoškolskog Centra za jezike u Križanićevoj ulici. Opet ste bili aktivni u Titovoj omladini, opet je otac često dolazio u srednjoškolskilski centar s obzirom da mu je to bilo preko ceste. Tata je naime radio u Lepušićevoj 6, kao voditelj studija novinarstva i utemeljitelj a kasnije i direktor Fakulteta političkih nauka u Zagrebu. Paralelno je “ubirao platu” i kao savjetnik generalnog direktora Radio Televizije Zagreb (na papiru), ali mi znamo da je Vaš otac radio zajedno u istoj službi kao i otac Vašeg “frenda” Zorana Milanovića. Na Radio Televiziji Zagreb je postojala Služba za razvoj, a svi djelatnici te službe su bili djelatnici zloglasne Udbe i KOS-a. Zna se da je Vaš otac upravo u tom razdoblju često predavao polaznicima tečaja UDBE koje je vodio Vlado Dabić na Policijskoj akademiji u Svetošimunskoj, te je zbog tog angažmana i nagrađen činom majora. Vaš otac Mario je kao i otac Zorana Milanovića Stipe (koji je bio malo lukaviji) savjetovao na RTZ-u i Branka Puharića (bivšeg jugoslavenskog diplomata) ali i Srbina Veljka Kneževića (koji je isto bio Vaš susjed na Jordanovcu, op.a., nadam se da se sjećate i prijateljstva s njegovom kćeri Tamarom Knežević!). Istina je da su Vam strani jezici išli pristojno. Sjećamo se Vaših čestih putovanja u Francusku gdje je Vaš otac bio predstavnik Radio Televizije Zagreb u Odboru za komunikacije pri komisiji UNESCO. Sjećamo se Vaših Nike tenisica, Levi’s traperica, Lacoste polo majica (dok smo mi nosili Varteks, MTČ, Startas od Borova itd.) čime ste se i te kako izdvajali od svojih vršnjaka. Sjećamo se da niste bili uopće zainteresirani i aktivni u Župi kao prvo na Jordanovcu, niste odlazili na nedjeljne mise niti na vjeronauk. To Vas nije zanimalo tada, jer, znalo se koji će biti Vaš put. Tako i na Vašoj stranici, iskaču srpske riječi kao da čitamo stranicu nekog srpskog ili crnogorskog političara, a ne hrvatskog. Vi niste nikad bili Hrvat, domoljub, kršćanin i katolik, nego Jugoslaven, Titov omladinac, dijete partije i sin majora. To ste dokazali kao i Vaš “frend” Zoka, djelujući, zanimljivo, iz istih gradova Europe, a ne iz domovine Hrvatske. Osim što ste zatajili da se poznajete još od jugoslavenskih vremena, očevi su Vam radili u istoj službi, zajedno ste studirali, zajedno ste u mandatu još jednog promicatelja tekovina Jugoslavije, dr. Mate Granića zaposleni u Ministarstvu vanjskih poslova RH, i skupa ste se “smucali” po Bruxellesu. A sada ćete biti konačno jedno tijelo, jedna misao, jedna politika!

ZM
zmestrov
17:53 28.06.2016.

Jadni mali račan, nije vrijedan .... neka drug račan kaže tko je ono izjavio MI ili ONI. Fuj druze racane. OODJEEEBI.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije