Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što vi mislite?

Objavila snimke svoje kćeri na Facebooku pa izazvala burne reakcije

Snimka dijeteta koje se penje izazvalo burne reakcije
Foto: Facebook
1/2
23.06.2015.
u 13:02

– Ako ste zabrinuti, uzet ću si vremena da vam pokažem koliko je moje dijete sigurno dok se penje – poručila je majka koja je objavom videa izazvala brojne komentare

Amerikanka Rachel Lee Farmer izazvala je burnu raspravu na Facebooku nakon što je na toj društvenoj mreži objavila snimke svoje 19-mjesečne kćeri kako se penje na umjetnoj stijeni bez sigurnosne opreme.

Na prvoj snimci djevojčica se penje po zidu bez sigurnosnog konopa. I dok su neki pohvalili majku što uči dijete da se samostalno penje, drugi su izrazili zabrinutost.

– Bilo bi bolje da je svezana – jedan je od komentara na video koji je pregledan preko 560.000 puta. Majka je nakon negativnih reakcija stala u obranu svog postupka.

– Bila je savršeno sigurna, sigurnija nego da je imala uže. Uvijek imamo nekoga tko pazi na nju, iako se to na videu ne vidi. Ozbiljno, ako ste zabrinuti, uzet ću si vremena da vam pokažem koliko je moje dijete sigurno dok se penje. Samo tražim da dođete i uživo pogledate kako se penje prije nego osudite moje i suprugove odluke – rekla je Rachel i nakon svega objavila još jedan video svoje kćeri dok se penje.

– Daleko sam od početnice u penjanju i nikada ne bih stavila svoje dijete u opasnost. Tjerat ću je da bude samostalna i jaka kao što je na ovom videu – dodala je.

>> Ocu bilo sumnjivo zašto mu se sin tako dugo tušira, zatekao ga dok je radio ovo

>> Dječak nije očekivao što će mu se dogoditi dok je čučao pokraj ribe

 

I thought I'd share her progress :) Zak even got her to down climb the entire wall yesterday.

Posted by Rachael Lee Farmer on 19. svibnja 2015
 

People have been asking for a new climbing video that has more diversity in the movement... well, the Little Zen Monkey...

Posted by Rachael Lee Farmer on 20. lipanj 2015
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije