Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga sudaca:
Povratak na članak

Obiteljski sudovi potrebni su zbog izbjegavanja daljnjeg traumatiziranja djece

Prema postojećoj praksi, općinski sudovi imaju suce koji samo u djelu svog posla rade na statusnim i obiteljskim predmetima, a preostali dio radnog vremena bave se drugim pitanjima

Komentari 6

PH
Petarstijena-HR
15:39 12.03.2018.

HR suce treba na burzu rada jer su velika većina nesposobni i ne rade po zakonu,te krivo sude a takvo sudstvo nam ne treba...Svaki dan u novinama sudac oslobodio kriminalce i kršitelje zakona-pa tko u vas uopće vjeruje-ni malo dijete koje se tek rodilo....Treba se Goli otok ponovno otvoriti, a tamo bi bilo mjesta i za jedan veliki broj sudaca....

VL
Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
15:31 12.03.2018.

Domjubno balkanski sudovi potrebni su zbog izbjegavanja daljnjeg traumatiziranja djece i odraslih sa osudenim haškim robijasima u Holandiji i radostnim europskim jedrilucarima po novom svome u Kopru, Piranu i Izoli.

VL
Avatar Prskator.Vlado
Prskator.Vlado
16:00 12.03.2018.

Zanimljivo kako si bagra otvara nova radna mjesta dodatnim crpljenjem proračuna a na uštrp sirotinje koju pljačkaju. Čudi li koga što ovdje nema muškaraca? Što je sa onim arlaukanjem o neravnopravnosti i potplaćenosti jadnih žena?

VL
EL
elkomadante
16:12 12.03.2018.

potrebno je smijeniti suce u ime naroda hrvatske?

VL
CH
chanchir
05:39 13.03.2018.

ka ca ste vi traumatizirali malega Talijana,iznenadili ga sinkopom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.