Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SV. IVAN ZELINA

Obiteljski nasilnik pijan nožem napao policajace

nož
Agencije
22.06.2010.
u 15:57

Dok su ga policajci pokušavali savladati i staviti mu lisice, izgrednik je izvadio preklopni nož. Oštricom dugačkom sedam centimetara porezao je po ruci jednog policajca.

Dvojicu policajca, koji su došli na intervenciju zbog obiteljskog nasilja, napao je, kako se sumnja, alkoholizirani I.B. (43), otprije poznat zbog istog, u ponedjeljak u 19.35 u Čerčanu kod Svetog Ivana Zeline.

Njegova majka pozvala je policiju, koji su ga, kada su došli, ugledali pijanog na cesti. Dok je jedan od njih izlazio iz službenog automobila, nasilnik ga je pogodio pivskom bocom, ciljajući u glavu.

Dok su ga policajci pokušavali savladati i staviti mu lisice, izgrednik je izvadio preklopni nož. Oštricom dugačkom sedam centimetara porezao je po ruci jednog policajca i lakše ga ozlijedio. Drugi policajac u naguravanju je također lakše ozlijeđen, kao i nasilnik. Liječnička pomoć svima je pružena u KB Dubrava.

Protiv osumnjičenog I.B., kojemu je izmjereno 1.9 promila alkohola u krvi, slijedi prekršajna obrada i kriminalističko istraživanje.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:55 22.06.2010.

Sad neka ga obrade i puste kući da dovrši što je započeo! To kod nas postaje običaj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije