Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tijekom izvida

Obiteljski nasilnik iz Vinkovaca prijetio smrću policajcu na terenu

Ilustracija
Ivo Cagalj/PIXSELL (Ilustracija)
06.03.2023.
u 13:34

Policijski službenici su 36-godišnjaka nakon dovršenog kriminalističkog, uz kaznenu prijavu, predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, a prekršajno je prijavljen i da je počinio obiteljsko nasilje

Iz PU vukovarsko–srijemske izvijestili su o slučaju obiteljskog nasilja u Vinkovcima, a potom i prijetnji smrću policajcu koji je izašao na teren. Prema navodima policije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prijetnja.

- Policijski službenici Policijske postaje Vinkovci su 2. ožujka 2023. godine u večernjim satima intervenirali po dojavi o obiteljskom nasilju u jednom domu, pri čemu su utvrdili da je 36-godišnjak počinio prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, a tijekom izvida osumnjičenik je prijetio smrću i policijskom službeniku koji je intervenirao – navode iz policije.

Dodaju kako su policijski službenici su 36-godišnjaka nakon dovršenog kriminalističkog, uz kaznenu prijavu, predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, a prekršajno je prijavljen i da je počinio obiteljsko nasilje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije