Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOKAD ĆE OVO TRAJATI?

Obiteljski doktori ne žele cijepiti ljude protiv COVID-19, pacijenti ogorčeni, sustav opet puca na istom mjestu

20.09.2022.
u 10:02

– Ni skoro tri godine nakon početka pandemije neuspješni obrazac komunikacije nije se nimalo promijenio! Bez toga da je itko iz Ministarstva zdravstva ili zavoda za javno zdravstvo s nama razgovarao, građane upućuju k nama na cijepljenje. Mi već cijepimo na cijepnim punktovima, iako po Zakonu o zdravstvenoj zaštiti neobavezna cijepljenja trebaju obavljati zavodi za javno zdravstvo. Osim toga, nemamo uvjete za pohranjivanje cjepiva u ordinacijama budući da nema tako puno zainteresiranih za cijepljenje, a bočice s cjepivima treba u kratkom roku potrošiti – nabraja dr. Nataša Ban Toskić, predsjednica Koordinacije hrvatske obiteljske medicine (KoHom). Naglašava kako su u pandemiji mnoge druge bolesti ostale neprepoznate i zanemarene pa stoga obiteljski doktori imaju obavezu baviti se svojim primarnim poslom.

Komentara 40

DU
Deleted user
13:15 20.09.2022.

Kad sam bolestan idem kod liječnika po savjet i po lijek. A ne na blog kod babe Urše ili trkeljavog Milutina.

MO
modovisisajteMaraschino
10:29 20.09.2022.

hej antivaxeri i ravnozemljaši, ne žele cijepiti jer im je to opterećenje i onako su pretrpani poslom, nema veze sa vašim teorijama

LE
LeonardoGoldman
18:41 20.09.2022.

Pacijenti su ogorceni jer nemaju adekvatnu medicinsku uslugu, a ne zato jer ne mogu uzeti tkz.booster.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?