Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tribina

Obitelji nestalih branitelja i Srba podijelile iskustva o tragedijama

nestali,nestale osobe
Željko Lukunić/PIXSELL
27.06.2012.
u 19:18

Prva u nizu tribina koje će uslijediti na području cijele zemlje protekla je u ozračju razumijevanja i potpore u procesu traženja nestalih

Tribina posvećena osobama nestalima u Domovinskom ratu održana je jučer u Negoslavcima kod Vukovara u organizaciji Ministarstva branitelja i uz potporu Općine. Prisutnim mještanima obratili su se ministar branitelja gospodin Predrag Matić, saborski zastupnici iz reda SDSS-a, Milorad Pupovac i Vojislav Stanimirović te načelnik Općine Negoslavci Dušan Jeckov.

Tribina je započela javnim svjedočenjem predstavnika "Saveza udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja" te udruženja koje okuplja obitelji nestalih srpske narodnosti "Protiv zaborava" o osobnim tragedijama njihovih obitelji vezanima uz nestanak najbližih. Prva u nizu tribina koje će uslijediti na području cijele zemlje protekla je tako u ozračju razumijevanja i potpore u procesu traženja nestalih, javljaju iz ministarstva.

Komentara 12

Avatar nekakav
nekakav
20:35 27.06.2012.

mislim da je krajnje vrijeme da se sve te udruge ujedine, i zajedno nastupe prema vlastodršciam u svim ex-yu državama. upravo su ih oni gurnuli u ponor, rasulo, propast. što ima jedna hrvatska udovica reći srpskoj? tvoj je mog ubio, pa su moji tvoga zaklali? zašto? radi koga? na to smo došli? trebamo si stati jedni kraj drugih, pogledati u oči, i oprostiti, bez riječi, i natsaviti živjeti. nitko nam našu tugu i jad neće vratiti. sad krivite srbe radi ovoga, oni da krive nas radi onoga... uništavati život već trečoj generaciji radi greške ovih iz '45-e? jel vam jasno da su nijemci i francuzi već par godina nakon rata živjeli u većoj slozi nego što žive međimurci i varaždinci danas?!

KI
Karl I
23:52 27.06.2012.

aaa ... tu smo. zato je "documenta" dobila odlikovanje. odmah su krenuli u akciju. bravo za jaosipovića. dobro je to isplanirao.

OG
Oger
07:33 28.06.2012.

27.06.2012. u 23:52h Karl I je napisao/la: Daj prestani. Organizator je Ministarstvo branitelja, a ne documenta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije