Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napadači pušteni

Obitelj ubojice izrazila je sućut i tražila da zapali svijeću na grobu

\'27.01.2011., Zlica brace Radic, Varazdin - Policija je na istrazni sud privela trojicu osumnjicenika za smrt Tomislava Pergara kojeg su pretukli u Cakovcu ispred narodnjackog kluba Guru.  Photo: Mar
Marko Jurinec/Pixsell
15.02.2011.
u 20:45

Tomislav Pergar (23) iz međimurskog sela Vukanovca nasmrt je pretučen 27. siječnja u narodnjačkom klubu Guru u Čakovcu

Zakon je zakon, samo se nadam da će oni koji su krivi biti kažnjeni po zasluzi. Javila nam se samo obitelj Pikl i izrazila sućut. Pitali su mogu li zapaliti svijeću na Tomislavovu grobu. Rekla sam da mogu, nisu oni krivi za njegovu smrt – kaže Spomenka Pergar, majka Tomislava Pergara (23) iz međimurskog sela Vukanovca, koji je 27. siječnja nasmrt pretučen u narodnjačkom klubu Guru u Čakovcu.

Dva i pol tjedna nakon uhićenja iz pritvora su pušteni 22-godišnjaci Deni Pikl iz Čakovca i Bruno Hančić iz Šenkovca, osumnjičeni da su 27. siječnja sudjelovali u brutalnom premlaćivanju Tomislava Pergara. Treći iz te skupine Matija Marčec (26) iz Varaždina zadržan je u pritvoru zbog opasnosti da bi na slobodi mogao ponoviti kazneno djelo.

– Dvojica osumnjičenih puštena su nakon što su u petak ispitani svi predloženi svjedoci. Marčecu je još ostao ovaj dio zbog bojazni od ponavljanja kaznenog djela – kazao je istražni sudac u Varaždinu Igor Pavlic.

Kako doznajemo, tužiteljstvo se žalilo na njegovu odluku, no žalbeno je vijeće ocijenilo da doista nema razloga da ih se ne pusti na slobodu.

Ključne riječi

Komentara 2

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
21:56 15.02.2011.

- Tgo god zakorači u te tzv. narodnjačke đubretare, sam snosi konsekvence vrlo vjerovatne makljaže jer zna se da sa tamo mogu sresti samo corpus delicti imbeciles -- prosječni iQ u takvim klubovima nije viši od 60 -- kultura = 0 -- maniri- nikakvi -- seljaštvo 100% -- prosvjećenost -vrlo slaba -- doza agresivnosti -iznad svih mjerila

KR
krka
11:28 16.02.2011.

Ljudi dragi, blago rečeno, kaj se još mora dogoditi da svi shvatite da su tvz.narodnjački klubovi leglo divljaštva, nekulture, primitivizma....Kako inače shvatiti opijanje, tučnjave, razbijanje čaša i inventara...Prav bilo svakome tko je dobil i onima koji buju dobili po tamburi. Tko z vragom tikve sadi, brzo mu se obija o glavu, veli poslovica, ja velim: brzo mu razbiju glavu. Hitna služba ima posla sa ološem gdje nebi trebala imati. I na kraju, krasna li odgoja: BMW i tulum po takvim rupčagama, ak je to moderna Hrvatska, nek vrag odnese koji tak delaju i one koji vide matricu ponašanja u tome i sve koji takve majmune žale nakon kaj dobiju po tamburi, pak to su i iskali u rupama zvanim \'\'narodnjački klubovi\'\'. Kakva smo nacija dokaz je i to da neki, uvjetno rečeno normalni sastav ili pjevač na koncertu imaju 500 ili 600 posjetitelja, ali zato narodnjački dernek ima par tisuća! Se tu ima kaj dodati??? Prosudite sami....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije