Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bezobzirna osveta

Obitelj ubijenog mladića u tuzi: Nadamo se da će krvnika kazniti!

ivan mamic (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/8
03.03.2011.
u 10:40

Ivan Mamić umro je u bolnici od najmanje tri hica koje je u njega ispalio osumnjičeni Siniša Š. iz službenog pištolja.

Rodbina i prijatelji u dubokoj tuzi ispratili su u četvrtak na zagrebačkom groblju Mirogoj ubijenog mladića Ivana Mamića.

- Nadamo se da će krvnika kazniti, onoga koji je nakon zločina mirno zaspao - govorio je kroz suze Ivanov stric i dodao:

- Dragi Ivane, šaljemo ti poljupce u ime svih!

Inače, Siniša Š. (40), zaposlenik Ravnateljstva policije u Ministarstvu unutarnjih poslova, osumnjičen je za teško ubojstvo 19-godišnjeg Ivana Mamića. U petak oko 22.30 u mladića je iz službenoga pištolja ispalio najmanje tri hica iz bezobzirne osvete. Kako je izvijestila zagrebačka policija, obračunu na Jarunu prethodio je sukob na okretištu tramvaja na Ljubljanici. Oko 22 sata pokojni Mamić i osumnjičeni Siniša Š. okrznuli su se ramenom o rame. Posvađali su se i potukli, a zatim je Mamić u društvu prijatelja vršnjaka krenuo kući. Bježali su okolnim ulicama i u međuvremenu se razdvojili. Siniša Š. sjeo je u auto i krenuo za potragu. Mamića je uočio u Horvaćanskoj. Izrešetao ga je i udaljio se.

Nesretni je mladić oko 22.40 smogao dovoljno snage i nazvao Centar 112. Brzo su stigli i hitna i policija, no Mamić je dva sata kasnije preminuo u bolnici.

Osumnjičeni Siniša Š. nastavio je sa svojim redovitim aktivnostima. Uhićen je u srijedu na poslu. U četvrtak je doveden istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 198

AU
autoritet
11:08 03.03.2011.

Bravo za policiju, brzo su ga ščepali.

IB
Ibra22
11:35 03.03.2011.

1.3.1.2.

KI
kike22
19:50 03.03.2011.

žalosno......treba ga osudit na doživotnu...ne poznam dečka osobno ali nitko,baš nitko nije zaslužio da mu se dogodi ovakvo nešto ...počivaj u miru....sućut obitelji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije