Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ JEDNA ŽRTVA?

Obitelj u Berlinu traži nestalu Talijanku, pronašli njezine stvari na mjestu napada. Otac: Čekamo potvrdu, ali nemam iluzija...

Fabrizia Di Lorenzo
Foto: Twitter
1/4
21.12.2016.
u 08:52

Članovi 31-godišnjakinjine obitelji otputovali su u Berlin kako bi predali uzorke DNK i tako je možda identificirali

Prema posljednjim informacijama, u prekjučerašnjem napadu u Berlinu ubijeno je 12 ljudi, no lako je moguće da će taj broj rasti.

Strahuje da je među mrtvima i jedna nestala Talijanka: Fabrizia Di Lorenzo (31) koja radi i živi u Njemačkoj. Drži se nestalom od napada, a njezina obitelj i prijatelji mole za bilo kakve informacije o njoj.

Na mjestu tragedije pronađeni su njezin mobitel i pokaz, prenosi Standard. Jedna osoba koja tvrdi da joj je rođak rekla je na Twitteru da se nije čula s Di Lorenzo od ponedjeljka navečer i da su njene stvari pronađene na mjestu događaja.

 

Članovi 31-godišnjakinjine obitelji otputovali su u Berlin kako bi predali uzorke DNK i tako je možda identificirali, piše La Repubblica.

– Čekamo potvrdu, ali nemam iluzija – rekao je njezin otac.

>> Tužna priča vozača kamiona: Posljednji put je razgovarao sa suprugom oko 15 sati. Dogovorili su se da će se čuti kasnije. Ali više se nije javljao...

>> Izbjeglice poručuju građanima Njemačke: 'Nemojte generalizirati, nemamo ništa s ovim zločinom'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije