Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogubio ga ISIL

Obitelj Stevena Sotloffa: Pokušao je naći dobro skriveno u svijetu tame

Sotloff
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
04.09.2014.
u 08:10

Također su poslali poruku zloglasnom vođi ISIL-a.

Obitelj Stevena Sotloffa poslala je u srijedu poruku zloglasnom vođi ISIL-a u kojoj traže da odgovara za grijeh koji je počinio odrubljivanjem glave američkom novinaru, javlja CNN.

– Imam poruku za Abu Bakr al-Baghdadija. Gdje je tvoja milost? – čitajući izjavu, rekao je Barak Barfi, glasnogovornik obitelji, te nastavio čitati dijelove Kurana.

– Pokušavam s tobom razgovarati s dobrom namjerom. Nemam mač u ruci i spreman sam na tvoj odgovor – navodi se u izjavi obitelji koju je pročitao njihov glasnogovornik.

BBC javlja da je obitelj kazala da je Sotloff "pokušao naći dobro skriveno u svijetu tame".

Inače, kako javlja CNN, Sotloffova obitelj u javnost je s izjavom izašla isti dan kad su američki obavještajci potvrdili da je snimka pogubljenja autentična.

>> ISIS objavio još jednu snimku dekapitacije američkog novinara

Komentara 3

MT
mojski.tvoja
14:55 04.09.2014.

u Palestini i avganistanu naso bi taj mrak..uz podrsku zapada

Avatar Draža
Draža
11:50 04.09.2014.

Klasican agent mada mi je zao covijeka, Rip!

UN
unbekant
22:35 04.09.2014.

Javlja BBC...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije