Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napokon zajedno

Obitelj Mathes ponovno zajedno: Neonu se vratila žena s bebom

neon mathes (1)
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/3
03.11.2013.
u 21:00

Sad sam najsretniji čovjek na svijetu. Imam novu kuću, djevojčicu mi je vratio Centar za socijalnu skrb, žena i beba su mi se vratili, kazao je Neon Mathes.

Mlada obitelj Mathes iz Grabovca u Baranji ponovno je zajedno. U subotu su dobili i ključ obnovljene kuće te uselili u novi dom, pišu 24sata.

- Sad sam najsretniji čovjek na svijetu. Imam novu kuću, djevojčicu mi je vratio Centar za socijalnu skrb, žena i beba su mi se vratili, kazao je Neon Mathes kojem je Centar za socijalnu skrb prije mjesec dana odveo kćer Neu (3) jer ju nije imao kako prehraniti, a supruga ga je napustila odvevši drugu, šestomjesečnu kćer obitelji u Brčko.

Neon se obratio javnosti za pomoć nakon što je od Centar za socijalnu skrb dobio rok do Božića da obnovi trošnu kuću ili će zauvijek ostati bez Nee. Pomoć je stigla iz svih krajeva Hrvatske i inozemstva zahvaljujući ćemu je obitelj Mathes ponovno na okupu.

Cijelu priču pročitajte ovdje.

Komentara 6

Avatar ambasadoor
ambasadoor
21:20 03.11.2013.

Za ostvarenje njegova sna zaslužan je Vinko Marić, građevinar porijeklom iz Usore, koji kruh već 20 godina zarađuje u Švicarskoj.Vinko Marić je školski primjer "državnog neprijatelja br.1" -Bosanac,gastarbeiter,ima kuću u Sesvetskom Kraljevcu tj. Hrvatskoj.Hrvatska će mu za nagradu oduzeti osobnu iskaznicu.

GA
Galaxy
08:29 04.11.2013.

Neone ima BOGA drzi se

Avatar whitesox
whitesox
21:56 03.11.2013.

Jedino nam ostaje da pomažemo jedni drugima jer država je jako spora i neefikasna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije