Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15. obljetnica smrti

Obitelj, kolege, prijatelji i političari položili svijeće na grobu Franje Tuđmana

obljetnica smrti franje tuđmana
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/15
10.12.2014.
u 12:56

Među političarima an Mirogoju su bili su Kolinda Grabar Kitarović, Tomislav Karamarko, Gordan Jadroković, Ivan Domagoj Milošević, Željko Dilber....

Petnaest godina prošlo je od smrti prvog hrvatskog predsjednika, Franje Tuđmana. Povodom obljetnice vijence i svijeće na njegov grob položili su članovi obitelji Tuđman, izaslanstvo HDZ-a i izaslanstva udruga branitelja, kao i mnogi drugi štovatelji prvog hrvatskog predsjednika. 

Među političarima an Mirogoju su bili su Kolinda Grabar Kitarović, Tomislav Karamarko, Gordan Jadroković, Ivan Domagoj Milošević, Željko Dilber i mnogi drugi.

Komentara 23

LI
liskovaca
13:05 10.12.2014.

a zašto ni na jedno slici nema prednje strane groba?? Zbog križa??? Da se slučajno netko ne bi uvrijedio???

LI
lima41
13:04 10.12.2014.

Obljetnica smrti prvog predsjednika, tek 5. vijest na hrt dnevniku u podne..pametnom dosta...

Avatar zabadalo5
zabadalo5
13:26 10.12.2014.

Najbolji hrvatski predsjednik! Otac Domovine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije