Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obitelj iz pakla

Strava u BiH: Cijela obitelj zlostavljala dječaka pa ga ubio očuh

Foto: Thinkstock
28.02.2014.
u 20:27

Kako se neslužbeno doznaje, Ena je tom prilikom kazala da je njen izvanbračni suprug dulje vrijeme zlostavljao njenog sina jer sliči na oca

Majka Ena (25), djed Emir (57), baka Munira (62) i stric Kenan (31) iz sarajevskog naselja Hadžići, sumnjiče se kako su tukli i zlostavljali četverogodišnjaka, prije no što ga je ubio očuh Salih Arnautović (28) . Jučer ih je saslušala županijska tužiteljica te za četvero zatražila određivanje jednomjesečnog pritvora. Stric Kenan pušten je na slobodu.

Kako se neslužbeno doznaje, Ena je tom prilikom kazala da je njen izvanbračni suprug dulje vrijeme zlostavljao njenog sina jer sliči na oca. Policija je prvi dan, u srijedu, neslužbeno objavila da je dječak, najvjerojatnije, zadavljen, ali ih je Hamza Žujo, vještak medicinske struke, koji je obavio obdukciju tijela, opovrgnuo jer je utvrdio da je smrt ipak nastala zbog ozljeda glave nanesenih tupim predmetom.

Nakon ubojstva dječaka njegov očuh je sjeo na bicikl i odvezao se. Policija ga je uhitila u srijedu u Zenici.

– Šokiran sam. Ne mogu vjerovati da je netko ubio nevino dijete. Inače, kako sam čuo, očuh je mrzio i maltretirao tog dječaka – kazao je za Dnevni avaz Amel Merdanović, prvi susjed obitelji dječaka.

>> Strava u Međimurju: Podigao dijete (5) i bacio ga na beton

Komentara 12

DO
domoljubxy
21:14 28.02.2014.

Užas to su zvijeri i trebaju da pate kao i taj mali anđel

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
22:34 28.02.2014.

Ne mogu jednostano prihvatiti da je sve ovo istina!Koliko ima parova koji bi tog mališana od srca bili posvojili!Jadno djete.... i koji su to asocijalni odnosi u obitelji! Nadam se da će ovaj monstrum u zatvoru osjetiti okrutnost ostalih zatvorenikaka kao i što to dnevno osjeća Paravinja!

MI
Mirnadob
22:22 28.02.2014.

Nije ocuh toliko kriv koliko majka djeteta; tko bi moje djete zlostavljal, taj nebi bio samnom niti 24 sata,"klinac" ce svagdje nac,ali dijete vise nikad,monstrum od majke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije