Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRZNULI SE NA PAPUKU

Obitelj ih prepoznala: Pronađeni muškarci s područja su Požeško-slavonske županije

Papuk
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/9
26.01.2021.
u 13:19

U virovitičkoj bolnici utvrđeno je kako je riječ o 26-godišnjaku i 38-godišnjaku

Iako se nagađalo kako su na Papuku pronađena smrznuta tijela dvojice migranata, ipak je riječ o hrvatskim državljanima.

Naime, policija je objavila kako je riječ o muškarcima s područja Požeško-slavonske županije.

– Danas u 12 sati u OB Virovitica od obitelji provedeno je prepoznavanje dvoje smrznutih tijela muških osoba, gdje je pritom utvrđeno kako se radi o 26-godišnjaku i 38-godišnjaku s područja županije Požeško-slavonske – izvijestila je PU virovitičko-podravska.

Naime, jučer su u šumskom predjelu između naselja Slatinski Drenovac i Velika pronađena smrznuta tijela dviju mlađih muških osoba. Tijelo prve osobe pronašli su oko 9.45 sati djelatnici tvrtke koja se bavi čišćenjem snijega prilikom prolaska teretnim vozilom s ralicom na spomenutoj relaciji, dok je drugo tijelo pronašao 41-godišnjak oko 15 sati na drugoj lokaciji 3-4 kilometra dalje prilikom dolaska do šumskih radnih strojeva, izvijestila je PU virovitičko-podravska.

Kako smo neslužbeno doznali, pronađeni muškarci nisu bili adekvatno odjeveni za takve uvjete (bili su u tenisicama), odnosno nisu bili u planinarskoj opremi. Nesreća ih je snašla na oko 600 metara nadmorske visine.

Ključne riječi

Komentara 49

KP
Karlovacko pivo
13:44 26.01.2021.

Dva jadnika za koje se znalo godinama u kakvoj bijedi zive a nitko im nije htjeo pomoci pa ni višebrojna familija Zalosno ali istina

GE
genex
13:34 26.01.2021.

nešto tu ne štima...

Avatar YUKA1962
YUKA1962
13:36 26.01.2021.

Sirotinja išla po drva za grijanje!!!!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije