Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
organiziraju put

Obitelj i prijatelji skupili novac – Kanađanka u komi putuje kući

anna leibenko (1)
Foto: Help-anna-leibenko.org
1/4
29.08.2012.
u 07:40

Bivša navijačica teško se ozlijedila skačući s broda na Šolti gdje se odmarala s prijateljima. Helikopterom zračnih snaga RH prevezena je u bolnicu u Splitu.

Anna Leibenko uskoro će kući u Kanadu. Obitelj i prijatelji uspjeli su prikupiti novac potreban da se djevojku, koja u KBC-u Split leži u komi nakon pada s broda, preveze na liječenje u Kanadu, javljaju tamošnji mediji. 

Skupili su oko 130.000 dolara, a za prijevoz posebnim avionom bilo je potrebno 100.000 dolara. 

Bivša navijačica teško se ozlijedila skačući s broda na Šolti gdje se odmarala s prijateljima. Helikopterom zračnih snaga RH prevezena je u bolnicu. Kako djevojka nije bila uplatila putno osiguranje, a obitelj nije imala potreban novac, pokrenuli su humanitarnu akciju koja je brzo urodila plodom. Na internetskoj stranici koju su tim povodom otvorili piše obavijest da je u tijeku organiziranje prijevoza u Kanadu. 

Komentara 14

GO
golo
09:39 29.08.2012.

odmarala se sa prijateljima i skakala sa broda

TI
tintilinic100
09:50 29.08.2012.

Tko danas ide u drugu zemlju a da ne uplati osiguranje putno?? Pogotovo ovi što imaju novaca to ne rade. Kad se nešto dogodi onda je belaj :(

ME
Meraxes
08:30 29.08.2012.

"Skupili su oko 130.000 kuna, a za prijevoz poslebnim avionom bilo je potrebno 100.000 kuna. " Mislite dolara? Zar je tako teško otvoriti link na koji se pozivate i prošitati što piše na samom vrhu stranice?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije