Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj Vinka Žuljevića Klice:

Nudimo milijun kuna za informacije o ubojstvu

Vinko Žuljević Klica
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
26.03.2017.
u 17:06

Vinka Žuljevića Klicu tog su jutra dočekali još nepoznati napadači kada se vraćao s mise

Obitelji i prijatelji Vinka Žuljevića Klice ponudili su novčanu nagradu u iznosu od milijun kuna za informacije koje će dovesti do razrješenja Klicina ubojstva koje se dogodilo 3. svibnja 2015. godine u Sesvetama. Policija je već ranije bila raspisala nagradu u iznosu od 50.000 kuna, no slučaj i dalje nije riješen.

“U suradnji i suglasju s institucijama i tijelima RH, a u svrhu rješavanja okrutnog ubojstva Vinka Žuljevića koje se dogodilo 3. svibnja 2014. godine u Zagrebu, obitelj i prijatelji, uz već objavljenu policijsku nagradu od 50.000 kn, raspisuju novčanu nagradu od 1.000.000 kn za informaciju koja će pomoći u otkrivanju i rješavanju ovog kaznenog djela. Uz apsolutnu zaštitu i tajnost očekujemo vaše informacije na tel.:099/64-53-721, e-mail: informacije@email.ht.hr Ili pisanim putem postom na adresu FENIKS TRGOVINA d.o.o., Ljudevita Posavskog 3, 10 360 Sesvete”, navodi se u obavijesti koju potpisuju obitelj i prijatelji, a u kojoj je navedena kriva godina Klicina ubojstva.

Čovjek koji nam se javio na broj mobitela iz obavijesti i predstavio kao operater Ivan kaže da je informacija o nagradi od milijun kuna točna i da se u obavijesti potkrala greška. Vinka Žuljevića Klicu tog jutra dočekali su još uvijek nepoznati napadači kada se vraćao s mise koje je bila započela u sedam sati. Ubojice su bile na motorima. Okružili su Žuljevićev automobil, izvukli ga iz vozila i izrešetali. Vinko Žuljević Klica bio je umirovljeni časnik HVO-a te svojedobno jedan od najbližih suradnika Vjeke Sliška, kojeg su mediji prozvali kraljem pokera aparata. Sliško je likvidiran na Cvjetnom trgu u Zagrebu 2001. Godinu kasnije Klica je ubio Veselina Marinova, bivšeg tjelohranitelja Mladena Naletilića Tute. Oslobođen je optužbe za teško ubojstvo jer je u dokaznom postupku utvrđeno da je pucao u samobrani. U obavijesti o nagradi obitelj i prijatelji napisali su: Zlo nije samo čin onog tko ga realizira nego i onoga tko ga je mogao spriječiti, a to nije učinio!     

>> Mafijaške likvidacije: Obračuni su počeli kad je ubijen Damir Kovačić i nisu stali do danas

>> Tko je sve došao na pogreb Vinka Žuljevića Klice

Komentara 13

DU
Deleted user
17:44 26.03.2017.

Jesenti milu bigulicu, to je neka jako bogata obitelj koja je bogatstvo stekla krvavim radom sa svojih deset prstiju.

Avatar sv.ilija
sv.ilija
18:35 26.03.2017.

Ko vjeruje da ga u ovoj državi policija može zaštitit taj je skreno s pameti

Avatar JMslbrod
JMslbrod
18:00 26.03.2017.

Sve neke fine ,postene i bogate familije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije