Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pljačka u zagrebu

Obio vrata stana i ukrao nakit vrijedan 700.000 kuna

policija
Grgur Žučko/Pixsell
21.12.2012.
u 19:50

Lopov je u stan, kako se sumnja, provalio tako što je obio kvaku na ulaznim vratima, što je potvrdila i oštećena podstanarka.

ZAGREB – Više od 700.000 kuna vrijedan starinski nakit ukrao je nepoznati lopov iz stana u Boškovićevoj ulici u središtu Zagreba u četvrtak od 15 do 18 sati, priopćila je policija.

Stan u kojem je počinjena krađa, vlasništvo je T. B., a u njemu trenutačno kao podstanarka živi Anika D. V. (31), koja je vlasnica ukradenog nakita.

Susjedi kažu da vlasnik stana u njemu dugo ne živi, konstantno ga iznajmljuje, a Anika D. V. uselila se prije nešto više od mjesec dana.

Lopov je u stan, kako se sumnja, provalio tako što je obio kvaku na ulaznim vratima, što je potvrdila i oštećena podstanarka.

>>Sestri ukrao nakit pa dio prodao, a dio dao djevojci

Ključne riječi

Komentara 4

MO
mozel
21:13 21.12.2012.

Obio vrata stana i ukrao nakit vrijedan 700.000,-kuna. Pa jeli vlasnica nakita imala ista u glavi pa da nije nakit tako vrijedan deponirala u trezoru banke sa minimalnim placanjem i dobije kljuc i u svako vrijeme moze da uzima i vraca vrijedni nakit.Tako se radi u zemljama EU.

BA
BARUH
20:23 21.12.2012.

A odakle gospodji podstanarki nakit vrijedan 700 tisuca, i kako se ako je sve u redu odlucila tako vrijedan nakit drzati u kuci? Tu nesto ozbiljno smrdi novi posao za policiju i DORH

JA
jamanuša
21:56 21.12.2012.

more bit da je lopov doseljavao tu pa zna čim raspolaže

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije