Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna akcija

Obilježite Svjetski dan osoba s Down sindromom šarenim Submarine čarapicam

23.03.2023.
u 08:22

Kupovinom šarenih čarapica pomažete rad Hrvatske zajednice za Down sindrom

Submarine već tradicionalno, na Svjetski dan osoba s Down sindromom pokreće dobrotvornu akciju, prodaju šarenih čarapica. Čarapice za ovu priliku sami dizajniraju, a realiziraju ih u suradnji s poznatim brendom HYPERsocks. Time se Submarine nameće kao brand sa sluhom za društveno odgovorno poslovanje, koji iz godine u godinu podržava brojne dobrotvorne akcije.

Nošenje rasparenih čarapica karakteristično je za mjesec ožujak, na taj način podiže se svijest o sin-dromu Down te se ukazuje na podršku ali i razumijevanje osoba sa sindromom Down. Kupnjom Submarine šarenih čarapica možete direktno pomoći Hrvatskoj zajednici za Down sindrom, kojima ide sav prihod od pro-daje.

- Prilikom stvaranja brenda u DNK smo si upisali društveno odgovorno poslovanje, kao sastavni dio našeg poslovanja. Toga se držimo i danas. Ponosni smo što smo i ove godine pokretači akcije koja ima dobrotvorni karakter - prodaju šarenih čarapica. Čarapice ćete moći kupiti ne samo u Zagrebu, već i u drugim gradovima u kojima poslujemo, Splitu, Rijeci i Zadru. I da biste kupili naše šarane čarapice, ne morate ništa konzumirati, dovoljno je pokazati dobru volju, doći u prvi Submarine i potražiti svoje čarapice. Vama će uljepšati svaku odjevnu kombinaciju, a nekom će i vaša mala pomoć puno značiti. Naša nada je da će i naša donacija biti barem mali pokretač promjena, kako bi se osobe sa sindromom Down lakše nosile sa teškoćama u svakod-nevnom životu, izjavio je Luka Jureško, Submarine COO.

- Nama u HYPERsocks ožujak puno znači. Mjesec je to kad su s nama u mislima sve teškoće s kojima osobe sa sindromom Down svakodnevno prolaze. Upravo iz tog razloga iznimno smo ponosni što surađujemo sa Submarineom na ovom projektu koji ima plemeni cilj. Naša srca su ispunjena, a to se odražava i na svim čarapama, jer su ove godine najšarenije, izjavilo je Filip Eterović iz HYPERsocks.

- Pomoć koju naši prijatelji iz Submarinea nama pružaju nam nevjerovatno puno znači, pri tome ne mislimo samo na financijski dio pomoći, već i na vidljivost koju pruže svim osobama koje žive sa sindromom Down. Svu pomoć iskoristit ćemo za ono što nam je u ovom trenutku najbitnije, edukacija i zapošljavanje osoba sa sindromom Down nakon srednje završetka srednje škole. Živjeti sa sindromom Down je posebno, nesebično pružate ljubav svima oko vas, a vaši zagrljaji i iskrenost gotovo da liječe. Baš tu energiju, nesebičnu ljubav, želimo poslati svima onima koji će se odazvati humanitarnoj akciji. Vaše donacije i vaša ljubav će nam nei-zmjerno značiti, rekla je Dinka Vuković, predsjednica Hrvatske zajednice za Down sindrom.

Kako biste osigurali svoj primjerak, požurite u Submarine, jer broj čarapica je ograničen.

Prodaja kreće od 21.3.2023. na 16 Submarine lokacija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije