Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rujanski rat

Obilježeni dani kad je zaustavljena JNA

rujan rat
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
15.09.2013.
u 18:35

Središnji događaj bio je na Velikoj Glavi, gdje su položeni vijenci na spomen-križ poginulim braniteljima

Petodnevnim programom u Šibeniku se obilježava 22. obljetnica Rujanskog rata, akcije u kojoj su šibenski, vodički i skradinski branitelji osujetili plan agresorske JNA o osvajanju tog područja. Manifestacija je počela u petak Žirjanskim danima ponosa i slave, a završit će u utorak 17. rujna.

Središnji događaj bio je na Velikoj Glavi, gdje su položeni vijenci na spomen-križ poginulim braniteljima. Uz državne, gradske, vojne i policijske dužnosnike vijence su položili i članovi obitelji stradalih branitelja.

>> Molitve za duše branitelja i civila uz spomenike masovnih grobnica

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije