Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1. gardijska brigada
Povratak na članak

Obilježena 27. obljetnica ustrojavanja Tigrova: 'Primjer u ratu i miru'

Ministar Medved istaknuo je kako su Tigrovi preuzeli veliki teret, posebno u počecima Domovinskog rata, na svim bojištima u Hrvatskoj

Komentari 7

EH
ernesto_hoost
14:29 05.11.2017.

hvala vam tigrovi jer ste bili nasi najbolji borci! sto ste spasavali bulje raznih izdajnika i kukavica, hvala vam sto se bili najhrabriji ali i najcasniji! hvala vam jer niste pocinili nijedan zlocin nad civilima za razliku od nekih nasih paravojnih formacija, vitezovi kapa dolje!

VL
EX
exodus7
21:52 05.11.2017.

Zaboravili ste spomenuti da je ministar Tomo Medved također bio ratni zapovjednik Tigrova, što bi bilo prikladno spomenuti u ovome članku. Čestitke svim Tigrovima i Hrvatima!

VL
FE
fefellerunt
22:03 05.11.2017.

U miru su primjer , zajedno sa ostalim pripadnicima gardijskih brigada iz rata (braniteljima) koji nemaju RVI , kako uspjevaju preživjeti sa 3000 kn mirovine, u koje su otjerani jer nisu odgovoarali profilima, koje su im nametali iz GS-a , , gdje je skoro 10 godina bio i general Medved , a kojemu je više stalo da bude što više VSS kadrova, posebno hrabrih i sposobnih hrvatica, makar imali obuku i znanje jedva na razini strijelca iz one JNA . Ipak su bolje prošli od zaposlenih u realnom sektoru kojima su smao zatavrane tvrtke, nekima niti isplaćene plaće , ali zato državno korito se ne smije dirati nego im se samo povećavati privilegije .

VL
NO
nogogaz
10:04 06.11.2017.

Hrvatski tigrovi...koje su to životinje? Mogu se vidjet u zoo u zagrebu,?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.