Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVONSKI BROD
Povratak na članak

Obilježena 22. obljetnica pogibije osamnaest pripadnika 105. bjelovarske brigade

U relativno kratkom vremenskom intervalu imali smo pogibiju 18 pripadnika, rekao je zamjenik ratnog zapovjednika bojnik Mirko Antolić

Komentari 1

BA
bakulušić
20:15 18.08.2014.

Priče o izdaji Vukovara i Bosanske Posavine potekle su iz krugova koji se i jučer i danas zalažu za postavljanje ćiriličnih tabli. Plasirane su s namjerom da se okalja ugled predsjednika Franje Tuđmana i njegove politike. To je dio priče o "podjeli Bosne". Ničim dokazano ali za neke plodonosno. I danas razni politikanti na temelju te priče skupljaju političke bodove i truju hrvatsku politiku. Ta će priča završiti onda kada politički i vojni stručnjaci budu imali mogućnost da u hrvatskim medijima objasne stanje i zbivanje na tim prostorima. Sve do tada će biti laži i manipulacija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.