Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Običan ljetni raspust u borbi za braniteljsko dostojanstvo

Pat-pozicija u koju se doveo EU logična je iz istog razloga kao i braniteljski prosvjed – služi posve drugoj svrsi od deklarativno izvikivanih fraza

Komentari 3

SA
samograd
11:20 19.07.2015.

uhvatili se tih plinskih boca ko da su raznijele pola savske .čudno gradska plinara niti riječi ali dežurne pušikare kao gerovac,tomić non stop o plinskim bocama .pozdrav savskoj 66

VL
BA
bakulušić
00:59 19.07.2015.

Zanimljivo "zapažanje" gospodina Gerovca. Hrvatski branitelji ne napadaju, znači da su na ljetnom raspustu. Tako nam sugerira Večernjakov kolumnist i urednik Kulture, u nadi da ćemo progutati udicu. Čak im imputira i pokušaj državnog udara, da sve drugo ne nabrajam. Gospodine Gerovac, hrvatski branitelji nikada nisu bili napadači. Uvijek samo - branitelji. Od prvog dana kada su branili Domovinu pa do danas kada brane svoje ljudsko dostojanstvo i Domovinski rat. Nikada nisu ugrozili nikoga i nikomu nisu nanijeli zlo. Nisu nasilno upali ni u medije ni u medijski prostor. Izražavaju svoje nezadovoljstvo a to im dopušta Ustav i zakoni. Traže smjenu resornog ministra i njegovih pomoćnika jer nisu zadovoljni njihovim radom. Dakle, ništa protuzakonito. I ništa što bi sličilo na državni udar. Britanski rudari su rušili i srušili britansku vladu pa nitko ozbiljan nije govorio o državnom udaru. Gospodine Gerovac, znate Vi dobro, a znaju i svi koji prate politiku i društvena zbivanja, tko odlučuje o tome da li će netko ili nešto biti prisutno u medijima, kada i u kojem intezitetu... Znate Vi dobro da o tome ne odlučuju ni branitelji, ni novinari, ni urednici. O tome odlučuju oni koji kreiraju javno mišljenje. Ovisno o svojim interesima i interesima svojih političkih saveznika. Ovog trenutka branitelji mogu dospjeti u medije jedino ako ponovo stave tri prazne plinske boce na Savsku cestu. Ovog trenutka, onima koji odlučuju o tome tko će ili što će biti u medijima, ne odgovaraju teme o pravima i prosvjedima branitelja, o uvođenju ćirilice u Vukovar...iz razloga što je predizborno vrijeme i nametanje tih i takvih tema može štetiti SDP-u i njegovim koalicijskim partnerima. To razlog je pravi, gospodine Gerovac. Ma, znate Vi to dobro samo prodajete muda pod bubrege. I pokušavate napisati dobru domaću zadaću. Gadno je kad netko kaže da domaća zadaća nije dobra, gadno je kad netko kaže: - Sjedi, jedan! Gadno je kad čovjeka oblije ledeni znoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.