Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doček nove godine

Obersnel čestitao građanima, pa posjetio prvu bebu u 2012.

nova godina (1)
Foto: PIXSELL
1/4
01.01.2012.
u 12:52

Riječani su se na Korzu zabavaljli uz riječki punk bend Diskurz, Gustafe i goste iz BiH Dubioza kolektiv.

Na riječkom Korzu i Trgu 128. brigade HV Novu je 2012. godinu dočekalo desetak tisuća Riječana i njihovih gostiju. Zabavljali su se uz riječki punk bend Diskurz, Gustafe i goste iz BiH Dubioza kolektiv. Točno u ponoć, uz želju da Nova godina svima bude bolja , okupljenima je prvi čestitao riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.

Dok se središtem grada još plesalo u ritmu valcera, a nebo nad gradom bilo osvijetljeno vatrometom, sedam minuta nakon ponoći, u riječkom rodilištu rođena je prva beba u ovoj godini, djevojčica Kristina Sindičić iz Kornića na otoku Krku. Presretne roditelje Sandu i Klaudija i njihovu djevojčicu noćas je posjetio gradonačelnik s prigodnim darovima.

U Opatiji, na Ljetnoj pozornici, Opatijce i brojne turiste koji su na Opatijskoj rivijeri dočekali Novu godinu, zabavljali su se uz Gibonnija, a nakon čestitki i vatrometa zabava se nastavila u još boljem raspoloženju. Prema izvješću PU primorsko - goranske u novogodišnjoj noći zabilježena su na cijelom području tek tri manja narušavanja reda i mira, nije bilo propucavanja, ozlijeđenih od pirotehničkih sredstava iako su petarde pucale na sve strane, a u pet lakših prometnih nesreća nije bilo ozlijeđenih već samo materijalna šteta.

Komentara 5

OB
-obrisani-
15:10 01.01.2012.

Mi građani europske Slovenije želimo svim građanima Hrvatske finu 2012 godinu uz što manje domoljubne šokove i pozdravljamo vas sve uz instant izreku: \"Za Udruženi Nautični Pothvat Po Novom Svome Spremni\"

VF
vferari
09:04 02.01.2012.

Janez Bio si idiot u prošloj godini,sad si dokazao da jednom idiot uvjek idiot sretna nova 2012 sretna nova 2012

DU
Deleted user
17:26 02.01.2012.

Nema ljepseg pocetka nove godine nego kada ti cestita ******! Ups, pa on to nije, za to se pobrinulo nezavisno sudstvo pod vodstvom SDP-SKH

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije