Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kandidat za šefa EK:
Povratak na članak

'Obećavam formiranje europskog FBI-ja, sanjam o tome da vodimo zajedničke istrage'

Weber kaže da se već sada zajedničke istrage na nadnacionalnoj razini provode u slučajevima pranja novca pa se budući europski FBI može po sličnom principu usredotočiti na druge, točno određene izazove

Komentari 4

NE
Neo001
10:47 25.04.2019.

O tome sanjaju i Hrvat da se konačno počnu procesuirati najgori zločinci Europe nakon rata, titovi komunisti.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
11:36 25.04.2019.

samo sanjaj i dalje...

VL
DU
Deleted user
17:20 25.04.2019.

Jesenti milu bigulicu, mnogi će još plakati za prostodušnim, simpatičnim i "veselim" gospo'nom Ivekom Klaudijem Junckerom. Za razliku od njega, taj Weber neki je zaguljeni i zadrti Germanac koji ili će u EU-u napraviti reda ili će mu zabiti posljenii čavao u lijes. Prije će bitii to drugo nego ono prvo. A kaj se tiče nas tzv. običnih ljudi, nama ni u džep ni iz džepa. Naš život nešto je posve drugo od EU-ove "agende" i njezina novopoganskoga svetog trojstva što ga čine novac, tzv. slobodno tržište i tzv. vladavina tzv. ljudskih prava., pri čemu je sve to troje puka obmana. Čak ni novac nije stvaran nego je virtualan jer postoji samo u softveru bankovnih računala. Zato nije daleko dan kad bismo se mogli probuditi u sofisticiranom kamenom dobu. 21. stoljeća. Amen.

VL
Avatar IgorBr
IgorBr
07:29 25.04.2019.

Borba protiv raka, efektivna kontrola granica, međunacionalna suradnja, deregulacija i otvorenost ka poduzetništvu, dugoročno planiranje i anuliranje potencijalnih negativnih aspekata razvoja koji su neminovni, ekologija, briga za mlade; u domovini podrška istospolnim brakovima, crkvenom porezu, manje pritiska držav,e više slobode za pojedinca... ovo je čovjek iz stranke koja je sestrinska stranka HDZ-u. Zamislite kakva bismo bili država da je HDZ poput CDU-a ili, još bolje, poput irskog Finne Gaela, isto pučke stranke? Dok oni govore da glasamo za CDU njih jer će osigurati 5.000.000 radnih mjesta, naši govore da glasamo za HDZ jer su oni "najveći Hrvati". Gospodi gospodski, stoci stočno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.