Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevario starice

Obećao izraditi spomenik, pa uzeo novac i nestao

riječko groblje (1)
Goran Kovacic/PIXSELL
01.10.2013.
u 08:23

Žena je platila predujam za spomenik 1200 eura, a kako u dogovorenom roku 53-godišnjak nije niti započeo izradu spomenika te ne odgovara na pozive, nesretna žena je shvatila da je prevarena.

Jučer je policiji u Pitomači prijavljena prijevara u kojoj je 70-godišnjakinja ostala bez nadgrobnog spomenika koji je početkom ožujka 2013. naručila od 53-godišnjaka. Početkom ožujka 2013, 70-godišnjakinja je s 53-godišnjakom dogovorila izradu nadgrobnog spomenika koji je trebao biti napravljen do srpnja 2013.

Žena je platila predujam za spomenik 1200 eura, a kako u dogovorenom roku 53-godišnjak nije niti započeo izradu spomenika te ne odgovara na pozive, nesretna žena je shvatila da je prevarena. Slična prijevara se dogodila i prije 20-ak dana, kada je 53-godišnjak na jednak način prevario 72-godišnju staricu, no ona je predujam platila 1750 eura.  - Ljudska riječ i poštenje su danas rijetkost kod uslužnih usluga, no kada je prijevara počinjena nad 70-godišnjacima, očito je da dostojanstvo za neke, ipak ima cijenu.

 >>Platila nadgrobni spomenik, pa ostala bez novca i bez spomenika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije