Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadar

Obećao da će platiti auto na rate, pa umjesto 20.000 kuna platio prodavaču deset puta manje

policija
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
02.11.2018.
u 11:09

Doznajemo da je cijena automobila bila dvadesetak tisuća kuna, no da je prevarant platio sam oko 2000 kuna i zadržao auto

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za prijevaru.

Sumnjiči ga se da je u prosincu prošle godine od 36-godišnjaka kupio automobil Opel, uz dogovor da će ga otplatiti u ratama, nakon čega je platio jednu ratu, a ostatak duga nije platio dok je vozilo zadržao. 

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv 38-godišnjaka se državnom odvjetništvu u podnosi kaznena prijava zbog prijevare. Doznajemo da je cijena automobila bila dvadesetak tisuća kuna, no da je prevarant platio sam oko 2000 kuna i zadržao auto.

Ključne riječi

Komentara 1

NO
nogogaz
11:46 02.11.2018.

a sta tu nije u redu? on je jednostrano odustao od potpisanog ugovora. Sad on ne priznava više taj ugovor ne postoji više! i mi smo pravedno i pravnim putem izašli iz arbitraže...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije