Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drska prijevara

Obećala joj posao na brodu pa je prevarila za 49 tisuća kuna

'unutrasnja..........zagreb.......21.04.2005  ilustracija za novac , hr kune i kreditne kartice  foto: IGOR KRALJ'
Igor Kralj/PIXSELL
17.10.2012.
u 11:50

Zagrepčanka (48) 22-godišnjakinji iz Dubrovnika uplatila je ukupno 49.400 kuna

Dvadesetdvogodišnjakinja iz Dubrovnika prevarila je 48-godišnju Zagrepčanku obećavši joj posao na putničkom brodu, javlja PU dubrovačko-neretvanska.

Naime, osnovano se sumnja da je 22-godišnjakinja od listopada 2011. do veljače 2012. godine lažnim prikazivanjem činjenica dovela i održavala u zabludi oštećenu 48-godišnjakinju obećavajući joj posao na putničkom brodu. Na ime navodnih troškova oštećena joj je u poslovnicama više banaka u Zagrebu uplaćivala novac u ukupnom iznosu od 49.400 kuna.

Protiv osumnjičene 22-godišnjakinje slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije