Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRUMPOV IGRAČ
Povratak na članak

Obavještajne službe Obami: uklonite Rogersa s funkcije direktora NSA

Rogers se smatra potencijalnim novim direktorom nacionalnih obavještajnih službi u administraciji Donalda Trumpa, što je funkcija koja nadzire 17 američkih obavještajnih agencija, među njima Središnje obavještajne agencije (CIA) i NSA.

Komentari 2

PR
Prekobrda
15:43 20.11.2016.

Kada pocinje sezona lova na spijune, i kolika je nagrada za glavu zivog ili mrtvog spijuna?

VL
RA
ranko75
18:33 20.11.2016.

To sto je otisao a da nije obavijestio sefove da je pozvat na razgovor, znaci da n\ije zelio da dobija njihove sugestije, savjete i ispiranje mozga,nego se sprema da dodje na celo i da pocisti od onih koji sluze globalistickoj mafiji. Zasto da ide slusati savjete onih koje namjerava smeniti? Zato su oni i prenerazeni jer shvacaju sta to znaci i da su im dani odbrojani, pa ovaj poziv za smjenjivanje su nji9hovi zadnji trzaji u samrtnom ropcu. Osjetili su da im ulazi od straga pamet u glavu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.