Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodin nepopularni

Obamu gađali knjigom kao nekad Busha cipelom

Nova Rock 12
T. Felbar / D. Grgurić
11.10.2010.
u 09:58

Obama nije primijetio da mu je knjiga prohujala pokraj glave niti da je za vrijeme njegova govora uhićen gol muškarac

Baracka Obamu, koji je držao govor, nepoznata je osoba gađala knjigom. Bizarni incident podsjetio je na 2008. godinu kada je ljutiti irački novinar bacio cipelu na Obamina prethodnika Georga Busha tijekom konferencije za novinare u Bagdadu. Ovim je još jednom demonstriran pad popularnosti američkog predsjednika.

Na fotografiji se može vidjeti trenutak u kojem knjiga prolazi pored glave predsjednika Obame koji nije primijetio opasnost. Još je uvijek nepoznato tko je i zašto bacio knjigu na američkog predsjednika koji konstantno bilježi pad popularnosti među američkim građanima.

No, to nije bilo sve na ovom okupljanju demokrata. Štoviše, bilo je vrlo sadržajno, pa je tako tijekom Obamina govora uhićen i muškarac bez odjeće, ali nije poznato je li i on uključen u incident s knjigom, javlja Daily Mail.

Ključne riječi

Komentara 21

OB
-obrisani-
11:48 11.10.2010.

Tip ulazi u kafanu i sa vrata vice: - Svi politicari su kreteni! Jedan od gostiju ustane i kaže: - Hej ti, nemoj da vredaš! - Šta, ti si politicar? - Ne, ja sam kreten!

ML
mladazemlja
12:56 11.10.2010.

Smrt zapada .

OB
-obrisani-
11:47 11.10.2010.

Iz kuta simbolike, bolje knjiga nego cipela. ;o)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije