Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što će donijeti G-20?
Povratak na članak

Obamin 
lov na Erdogana: SAD želi vratiti Tursku

Na dnevnom redu biti će nedavni pokušaj vojnog puča u Turskoj kao i zahtjev za izručenjem Fethullaha Gulena koji živi u SAD-u.

Komentari 6

Avatar Idler 3
Idler 3
19:10 03.09.2016.

"Kurdi opravdano strahuju da će još jednom postati žrtve interesa velikih sila u tom dijelu svijeta"....kolko puno rečenog u sam jednoj rečenici. Još ak znamo kolko je cijelo to područje bitno za buduće cjevovode....hm, hm, hm...

VL
DU
Deleted user
17:22 03.09.2016.

Teško njega vratiti kad živi od tuđeg novca.

VL
XA
xaron
22:59 03.09.2016.

Amerika je najjaca vojna sila na svijetu ,ali joj to u slucaju Turske ne znaci nista. Ameri moraju slusati sta Erdogan kaze jer amerika treba Tursku mnogo vise nego Turska Ameriku. Tu je Indjerlik vojna baza, strateski polozaj , naftovodd iz Azerbejdjana, biduci gasovodi... Ako dodamo da Erdogan ucjenjuje EU preko migranata, vidimo da mu je polozaj izuzetno jak. Uz to manipulira odnosima sa Rusijom i Iranom sto stavlja Zapad u podredjen polozaj.

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
16:46 03.09.2016.

nevažne vijesti. zato i jesmo u dreku od 1990tih jer nas ovakve nepotrebne vijesti prate u udbaškim medijima. snažan potres u oklahomi javio cnn - to nam mostar ne javlja, otkriven jaki signal u svemiru - rama ništa ne javlja. otkrivena zvijezda koja ima oko sebe umjetnu tvorevinu - veliko trgovišće o tome niti jedne riječi. zatvoreni u stražnjici diktatora, samo ono što udba odobri, time nas hrane. sva sreća da postoji internet pa nismo više u tamnici nekadašnje udbe a danas lažnih branitelja i crkve tj fimi medija i masona.

VL
Avatar Cinco
Cinco
17:15 03.09.2016.

Erdogan,Putin, Obama, Assad... Fuj! Samo je ISIL s drugim džihadistima gori. Naprijed Kurdi, normalni Arapi, Asirci, Armenci iz koalicije zvane SDF. Biji Kurdistan!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.