Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednički odmor

Obama zatvorio ceste i razljutio mještane

'U.S. President Barack Obama reacts after missing a putt on the first green at the Farm Neck Golf Club at Oak Bluffs on Marthas Vineyard, August 11, 2013.      REUTERS/Larry Downing  (UNITED STATES -
Reuters/Pixsell
13.08.2013.
u 11:30

Rezidencija koju je Obama do sada unajmljivao prodana je, pa je odsjeo u drugoj vili koja se nalazi blizu prometnice. Cesta je zbog sigurnosti odmah zatvorena za javni promet

Američki predsjednik Barack Obama stigao je na otok Martha\'s Vineyard u Massachusettsu gdje planira provesti tjedan dana godišnjeg odmora, no za razliku od prethodna tri predsjednikova ljetovanja ovaj put ga neki od njegovih ljetnih susjeda doživljavaju kao smetnju. Vila koju je Obama prije unajmljivao za odmor prodana je, pa je predsjednik ove godine morao odsjesti u drugoj vili koja je nešto bliže javnoj cesti. Zbog sigurnosti, ta je cesta sada zatvorena za sav promet.

– Posljednja tri puta svima je bilo drago da nam je došao u goste i sve je bilo vrlo srdačno, s vrlo malo ometanja. Sada je drukčije, sada ima remećenja – rekao je gradski vijećnik Warren Doty za lokalni list Vineyard Gazette. Obama je odmor započeo igrajući golf. Osim sa suprugom i kćerima, Obama ljetuje zajedno sa šefom svoga kabineta i savjetnicom za nacionalnu sigurnost. U Bijelu kuću se vraća u nedjelju.  

>> Obama igra golf, Merkel se hladi u Alpama, Josipović baca balote

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije