Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sanira štetu
Povratak na članak

Obama se brani: Čovjek s kojim sam debatirao nije bio Romney

Obama se na jučerašnjim skupovima pokušao opravdati za loš rezultat debate tvrdeći da je "na pozornici zatekao vrlo duhovitog čovjeka koji je tvrdio da je Mitt Romney"

Komentari 20

OB
-obrisani-
10:10 05.10.2012.

Obama....može li niže? sad se i prerušavaju?

VL
LI
Livi
10:32 05.10.2012.

Eto, toliko glorificirani Obama pokazuje svoje slabosti. Kako je tesko u najmanju ruku priznati da si imao los dan. Kako slava, a pogotoco politicka, moze udariti u glavu da mislis kako ne mozes nigdje pogrijesiti.

VL
DU
Deleted user
12:23 05.10.2012.

romney ili obama....sasvim svejedno. obojica su ionako marionete stvarnih vlasnika amerike a to su korporacije i banke koje drži nekoliko desetaka obitelji a koje financiraju(kamatare) ameriku, naime amerika se zadužuje u F.E.D.-u koji je konglomerat privatnih banaka. taj privatni kapital financira i republikance i demokrate a zauzvrat dodiva donošenje zakona koji njima odgovaraju

VL
OB
-obrisani-
12:31 05.10.2012.

očito da je Romni otvorio prozor aviona pa si izašle sve gluposti

VL
TE
teoodd
12:56 05.10.2012.

Svojevremeno Jovan Raskovic je upitan"Kako to da je uspjeo ubjediti Srbe u mnoge neistine"??Jovan je odgovorio"Sto ja mogu kad su Srbi lud narod".Ova dva slucaja su mi jako slicna samo sto ovaj pokusava svojim glasacima koji mu sve vjeruju ...Sadd ce me obrisati administrator????

VL
BR
Brane
13:17 05.10.2012.

To nije bio "duh' nego istina koju sva sretstva informisanja pokusavaju da zataskaju da nedodje do glasaca.Istina uvijek pobjedjuje.

VL
OB
-obrisani-
13:22 05.10.2012.

nazalost obama je bio onaj kojeg poznajwemo a romy onaj koji se samo predstavlja drugaciji izbor nije velik, ali su kandidati isti

VL
BR
Brane
14:27 05.10.2012.

@tibilisi Zar je tako tesko priznati samom sebi da smo simpatizirali pogresnu osobu,pa tvrditi svi su isti?

VL
NI
Nini istrijan
14:33 05.10.2012.

Gledao sam cijeli prijenos debate s pocetkom u 03:00 i mogu reci da me Obama malo razocarao.Zamuckivao je,pomagao se citajuci i neko djelovao nesigurno. S druge strane je bio Romney koji je djelovao kao sveznajuci,lezeran i pokusao sar,irati publiku svojim humorom. U svakom slucaju je Romney u ovom mecu pobijedio ali ja licno mislim da je on vrlo prepreden i slazem se sa Obamom da je to bio jedan drugi Romney. Romney isto nije opisao detaljno kako ce rijesiti prije svega ekonomske probleme,zaposlenost i enegetiku. Znajuci da je on kao iznimno bogat covijek pun prezira prema svima koji su zbog raznih razloga na dnu drustva(nezaposleni,bolesni,socijalno ugrozeni itd.) vrlo je zabrinjavajuce ako on svojom dobro namjestenom maskom na licu i laznim programom pobijedi na izborima.

VL
PP
pp
16:20 05.10.2012.

čekajte Obama je izgubio debatu (od Romneya valjda), taj članak nismo ni vidjeli, ali znamo da Obama sanira štetu iz te debate. Ne niste Obamocentrični. Čovječe pa pola Amerike će glasati za jednog, a pola za drugog, a vi izvještavate samo o Obami i samo sa stajališta radikalnih liberala i demokrata. Dajte malo nepristranosti i objektivnosti.

VL
FE
Felicijen
17:20 05.10.2012.

A možda to nije bio Obama ?

VL
Avatar ferdinand_ni
ferdinand_ni
17:59 05.10.2012.

Moj komentar predsjedničkih izbora u SAD-u jest da se u završnici zapravo natječu Kurta i Murta, politički blizanci, gotovo pa sijamski, koji imaju na vanjskopolitičkom (pa skoro i unutarnjepolitičkom) planu gotovo pa iste političke programe, samo što su im mentori različiti. Gazde ostaju iste ma tko pobijedio, a to su banke i naftne korporacije i nekolicina moćnika kojima su podređeni svi beskičmenjački političari a i vojska. Jedini čovjek koji je imao neku jasnu viziju društva i dozu kritičke svijesti bio je Ron Paul koji zamišlja Ameriku kakva je nekada bila, ali kojega su kontrolirani mediji u startu ignorirali jer i mediji kao i velika većina političara imaju iste gazde.

VL
BR
Brane
19:12 05.10.2012.

@nini Kazete da Ramni kao bogat covjek mrzi nezaposlene,bolesnei socijalno ugrozenea znateli da je Ramni u 2011 godini dao za humanitarne svrhe 4000 oooo dolara(cetiri miliona) svog novca.

VL
GL
Glista
20:15 05.10.2012.

@Django - za pet!

VL
Avatar madcap
madcap
22:38 05.10.2012.

Tko god je zbrojio 2 + 2 slušajući debatu može zaključiti da Romneyev program vodi u teški deficit, daljnje bogaćenje bogatih i ekonomsku propast. Bez obzira koliko uvjerljivo djelovao u debati. S druge strane Obama, iako je djelovao umorno, bio je potpuno jasan i argumentiran. SAD ima jednostavan izbor poslušati Obamu koji će ih sigurno izvući iz krize ali polako i teško jer Amerika ima puno mana i kostura u ormaru, ili povjerovati da će Romney ostvariti ciljeve obećane već davno u Oktobarskoj revoluciji i to liberalno-kapitalističkim sredstvima i metodama. Imaju znači potpuno jasan izbor između racionalnog i iracionalnog.

VL
TE
teoodd
23:10 05.10.2012.

@madcap Cudi me da si napisao mana a ne kako inace govoris mahana .

VL
PP
pp
12:18 06.10.2012.

madcap - ne slažem se nikako. Samo Romney proturječi onome što plebs smatra dobrim i poželjnim. Oguliti bogataša i dati sirotinji, a pri tome ne reći da bogataš osigurava poslove i dobar život i izdiže tu sirotinju. Tako sam i ja suosjećao dok sam čitao Steinbeckove Plodove gnjeva o patnji siromašne radničke klase ali rješenje nikad nije bilo što je Steinbeck potencirao u knjizi, revolucija. To je i sam vidio 20 godina kasnije kad je kao američki veleposlanik putovao Istočnom Europom i vidio svu bijedu komunizma i ljudi pod njim. To nije popularno reći ali smatram da je Henry Ford bio u pravu kad je na svoje radnike slao batinaše sa puškama jer je spasio Ameriku od bijede tim nepopularnim potezom i u budućnosti donio tim istim radnicima životni standard koji su mogli samo sanjati. Činjenica je da kapitalizam donosi razvoj. Naravno da ga treba nadograditi socijalnim shvaćanjima ali ovakva popularna blebetanja protiv bogatih ne prihvaćam.

VL
PP
pp
12:21 06.10.2012.

Moje je stajalište da narod ništa ne dobiva i dugoročno gubi parolom oduzmimo bogatom Todoriću njegove milijarde i podijelimo narodu. narod ima puno više koristi od tog bogatog Todorića koji mu daje poslove. I Hrvatska bi bila puno bolje mjesto da imamo deset Todorića, i ne samo za tih 10 Todorića nego za sve nas. Samo što je popularnije pričati drugačije.

VL
TE
teoodd
13:42 06.10.2012.

@ pp Upotpunosti se slazem sa vama.U jednoj tv drami tv Novi Sad koja je svojevremeno bila zabranjena mladi skojevci konfiskuju imovinu bogati.Mladi skojevac dok odnosi imovinu od svoga oca objasnjava ocu kako je to pravedno.Otac mu kaze 'Sine lako cete vi od gazde napraviti sirotinju a od sirotinje gazdu nikada.Bogati su lokomotiva uspjeha jedne zajednice, normalno je da posluju po dogovorenim uslovima.Ideologija "socijalne prvade" i nije bas pogodna kao temeljno pravilo ja sam za jednaku sansu za sve.

VL
Avatar pauk
pauk
22:33 06.10.2012.

kaj vi pametni hrvati ne sugerirate Josipovicu i hrvackoj vladi kag da se iscupa iz dubokog dreka a ostavit amere da to sami rijesiju.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.