Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protiv terorizma
Povratak na članak

'SAD i saveznici neće stati u borbi protiv IS-a, uništit će je'

Unišitenje Islamske države nije samo realističan cilj, mi ćemo to i učiniti", rekao je Obama

Komentari 38

CA
campa
14:03 22.11.2015.

Ovo licemjerje je prešlo sve granice.Pitam se tko je destabilizirao Irak,Libiju,Siriju i ostale države bliskog istoka.Ako znamo tko financira Islamsku državu i kud se kreće tok novca i tko to može prekinuti onda je ovo pšreviše.Obama se pravi nevješt i po onoj staroj "dršte lopova" a i sam je upleten u pomaganje terorista hoče svjetu predočiti da Amerika podržava borbu protiv terorizma.Pomažu takozvane pobunjenike protiv Asada koji se redovito priključuju ISIL-u.Da se Rusija nije uključila u borbu protiv terorista u Siriji Amerikanci bi i danas gađali deve po pustinji.Prave gubitke ISIL je počeo trpiti tek uključivanjem Rusije.Pitam se tko usmkerava toliki broj izbjeglica u Evropu i to večinom mlade ljude.Moguče je u igri destabilizacuija krščanske Evrope ?Bojhim se da je u igri dalekosežnija destabilizacija Evrope od strane saveznika koji imaju viziju promjene evrope kako vjerski tako i civilizacijski.

VL
Avatar lvan12
lvan12
14:30 22.11.2015.

To je i rekao prije 14 -15 mjeseci kada je pocinjao operaciju "protiv" IS-a sa svojom vehabijsko-salafističkom koalicijom. Rezultat je bio rast i jacanje ISIS-a, vojno, ljudski i financijski... Te milijuni izbjeglica... Svijet pamti!!!

VL
AA
aabbcc
13:24 22.11.2015.

Assad i Sirijska armija su na terenu u borbi protiv Isila uz pomoc Rusije i Ameri mogu samo tugovati ...bla.bblaballa odose teroristi i jel to neko od Amera pomoc trazi ?

VL
HR
hromcan
14:32 22.11.2015.

Obama nemoj lagati Islamsku državu je SAD stvorio jer vam neodgovara jaka Europa i njezino gospodarstvo.....kao i drugi činbenici u svezi sa Rusima u Siriji.....

VL
NE
Nepobjedivi
15:34 22.11.2015.

Obama jest licemjer, ali ništa veći nego 99% političara u svijetu. Ima slobode koliko i Frau Angela Burka. A gospodara u sjeni i njihovih zahtjeva koliko hoćeš. Treba sve zadovoljiti, a ponekad je to nemoguća misija pa Amerika često podsjeća na gomilu rogova u jednoj vreći, čak i tamo gdje ne bi trebalo biti soliranja, u Pentagonu i obavještajnim službama. Recimo, 2001. ministar Rumsfield je javno priznao da je u Pentagonu nestalo 2.300 milijardi dolara i nitko to nikada nije pokušao raščistiti, a nedavno je 50 analitičara iz obavještajnih službi upozorilo da su im šefovi falsificirali njihove analize o situaciji na Bliskom istoku i opet nikome ništa. Nekog generala danas hvale, a sutra ga smjenjuju. Itd. Obama je pokušao barem nešto, promijeniti zdravstveni sustav pa su ga prozvali komunistom. Zbog svojih parcijalnih interesa, mnogi moćni Amerikanci ga mrze pa povremeno prijete impičmentom. A u konačnici se sve prelama preko leđa američkog naroda koji stradava kao i narod u mnogim državama. Sveden je na ovce za šišanje, koje sve češće ostaju bez prihoda pa ih spašavaju "food stamps". A da o individualnoj slobodi i demokraciji ni ne govorimo. Svugdje ista ili slična priča.

VL
Avatar Alfons_x
Alfons_x
07:18 23.11.2015.

"neće stati u borbi protiv IS-a"? U kojem ovaj svijetu živi? Svijet naci-propagande je propao. Ako misli uzimati ruske zasluge i prikazati ih kao vlastite (što ne bi bilo prvi put u američkoj povijesti) onda je moguće da će "rasturitii isil". Upravo nedavno je prikazano uništenje konvoja cisterni koje su izveli rusi, kao američki napad. Ukoliko itko sumnja neka pogleda rusku objavu na medijima koji nisu "prozapadni" i pogleda datum objave, pa usporedite sa "američkim napadima". Pljuc na ovu sramotu i licemjerje takozvanog zapada. Neka riješe problem u Libiji, tamo rusija ne sudjeluje niti jednim jedinim djelom.

VL
MA
MarMara
15:18 22.11.2015.

Sirija kao jedna od liberalnih arapskih zemalja jedina je garantovala jednakopravnost vjera i narodnosti u arapskom svjetu. Asad je iz početka bio umjereno prihvačen od V. Britanije čije je i državljanstvo posjedovao a koje je po načelima državnika morao odložiti.. No supruga i djeca imaju još uvijek pravo na to. U čemu je problem? pitaju se mnogi i oporba u dva tabora koristi staru metodu ratovanja, zavadi pa vladaj. Poznato je več od dolaska Asada na vlast da je SAD i V. Britanija bila u pokušajima preuzeti bar dio ovlasti nad naftnim poljima i polako preuzet sve ovlasti na terenu. Eto nije im uspjelo u miru pa sve ovo zlo je posljedica tih zlih namjera. Za napomenut je još da je država Sirija još uvijek jedini vlasnik svojih prostora i prirodnih bogatstava što znači u kontekstu pučana a ne Britanska, Američka ili Asadova prčija o kojoj se svi otimaju i stavljaju pravo naslijeđa bez testamenta.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
15:03 22.11.2015.

Obama bi mogao posuditi Grunfovu parolu: "Kad se borim, neprijatelja nema!"

VL
GV
golub Vaso
01:04 23.11.2015.

barack obmana

VL
ST
stomugromova
19:22 22.11.2015.

Obmana je cionistički glasnogovornik,koji čita njihove objave.

VL
Avatar d-ano
d-ano
15:02 22.11.2015.

,,govori obame podsjecaju me kako su hrvatsku branili od srba,,,kad smo poceli posrbice udarat onda su se veoma brzo oglasili,,(rijeci su mu nista i jos manje )

VL
OK
okus
04:13 23.11.2015.

Šta si radio do sada?

VL
GV
golub Vaso
21:04 22.11.2015.

u ove bljezgarije ne vjeruje ni alfaman, ali jadan mora pisati po zadatku

VL
AB
abdulah
20:56 22.11.2015.

ostavite li nas sad na cjedilu , nemate pojma što vas čeka ,

VL
Avatar d-ano
d-ano
12:40 23.11.2015.

ovaj Obama ,smijesan tip,iz smijesne drzave,,,smijesnu politiku vodi,,

VL
JU
justicepeace
15:03 23.11.2015.

Samo Bog moze zaustaviti ovaj terorizam. Posto smo vec u tolikim grijesima, da ce to biti nas problem. Prema nekim prorocanstvima SAD ce sprziti islamiste tek kad zauzmu Rim i Vatikan. Vecinski dio Europe bit ce muslimani. Neki su vec doseljeni a neki, zbog straha preobratit ce se u muslimane. Na njih ce se otvoriti vrata pakla, tad ce rat biti gotov. Sto se tice Jeruzalema, Izraela itd, naseljeni ce biti krscani a klima ce postati plodna a ne susa.

VL
AB
abdulah
20:54 22.11.2015.

dajjjj garavi , prestani laprdati ,i šalji obećano oružje, municiju za isto

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
13:21 22.11.2015.

Rusija ce zrtvovati Assada al sankcije ostaju dok ne vrate Krim...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.