Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
telefonski poziv
Povratak na članak

Obama s Putinom razgovarao o Siriji i o Ukrajini

Dvojica čelnika su razgovarala o "naporima koje trenutačno ulažu kako bi se potaknula politička tranzicija u Siriji"

Komentari 14

Avatar superhik74
superhik74
02:25 14.01.2016.

Molim ? Zar nije Rusija izolirana ? Kako se usudjuje razgovarati s izoliranim Putinom ?

VL
AA
aabbcc
09:54 14.01.2016.

Obmana je rekao a Putin mu izgleda nije ništa rekao niti imao vremena da sluša, odgovara na gluposti.

VL
PL
@ploto@
08:45 14.01.2016.

Obama je u tom telefonskom razgovoru s Putinom još jednom istaknuo potrebu da Rusija "poštuje obveze koje je preuzela u Minsku i da prestane podupirati separatiste koji destabiliziraju Ukrajinu", rekao je Earnest.----------------- Što je Putin rekao Obami ? O tome niti riječi.

VL
Avatar superhik74
superhik74
15:51 14.01.2016.

Kakve veze ima Obama s ugovorom iz Minska? Na njegovu veliku zalost on i njegova drzava nisu bili dio Minskog procesa gdje je potpisan medju-Ukrajinski dogovor izmedju vlasti u Kijevu i separatista u Donbasu, dok su EU i Rusija dvije strane koje nadziru provedbu medju-Ukrajinskog dogovora. U dokumentu se nigdje ne spominje SAD, dok se Rusija i EU spominju samo jedan put. Toliko o cinjenicama.

VL
BR
Branko102
15:57 14.01.2016.

Što će ta jadna marioneta razgovarati sa pravim državnikom kao što je Putin ?

VL
SS
Stari slikar
13:10 14.01.2016.

Obama je u tom telefonskom razgovoru s Putinom još jednom straogo naredio Putinu da Rusija "poštuje obveze koje je preuzela u Minsku i da prestane podupirati separatiste koji destabiliziraju Ukrajinu", rekao je prisluškivać razgovora Earnest.

VL
SS
Stari slikar
13:13 14.01.2016.

Jako je podmuklo da se da ovakov izvjeptaj bez tko je gkoga nazvao i da se uvjerimo u istinitost da nam ponude tonski zapis toga razgovora .. Jedino ako je privatnog karaktera onda ne ako je službeni a radi se o našim glavama onda molim .....

VL
SS
Stari slikar
13:07 14.01.2016.

Američki predsjednik Barack Obama telefonom je / slobodno na emgleskom jeziku razgovarao s ruskim """""kolegom-neprijateljem Vladimirom Putinom o pronalaženju diplomatskog rješenja u Siriji i o stanju na istoku Ukrajine. I zašto je naredio rušenje ruskog zrakoplova od strane Turske... Dok Dok su okolo masa njih znatiželjno prisluškivali što će tko reći... Vidimo da nikada nema snimka i prikaza kako razgovaraju o našim i tuđim sudbinama.... Nadalje dali padne koja rijeć kroz razgovor o privatnim životima hej koliko tebi daju love za tvoju funkciju i kako izlaziš sa tom plačom kad žena troši kao mutava na slike od Generalića a uskok procijeniti da svaka vrijedi 30 miliona dolara ili eura i to i one na staklu...

VL
Avatar mason
mason
00:43 14.01.2016.

Nek Putin vrati Krim i odvede Asada doma na azil i problemi rijeseni.Predvida se da ce barel goriva biti 10 dolara plus sankcije raspast ce se Rusija isto kao SSSR.Rubalj je vec dosta pao 1 dolar je 77 rubalja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.