Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET PRADOMOVINI
Povratak na članak

Obama postao O'Bama, još jedan predsjednik s irskim korijenima

Nasmiješeni Obama želio se rukovati sa svakim stanovnikom irskog seoca Moneygall iz kojeg je 1850. krenuo u američku avanturu njegov predak Fulmouth Kearney. Potom je u pubu testirao Guinness

Komentari 6

OB
-obrisani-
19:43 23.05.2011.

ha,ha,ha .....pa mogli bi ga i mi usvojiti

VL
OB
-obrisani-
22:56 23.05.2011.

Zasto se moje komentari o Svedskoj brisu, admine?.Ja zivim 18 godina u Svedskoj i ako kazem da su Svedski muskarci stidljivi to je cinjenica koju zna cijela inteligentna Svedska.Cijela Svedska isto tako zna da ne postoji niti jedan Svedski muskarac koji ima hrabrosti da pridje zeni trijezan.A zasto vama smeta admine kada ja kazem da je vecina uzbjeglica u Svedskoj iz muslimanskih zemalja. A njihova djeca imaju muslimanska imena. Ako ja pisem na forumu, ja ne pisem gluposti vec ono sto znam. A ako vi ne znate pravu istinu o Svedskoj to vas problem. Postoje knjige i bibliotke gdje se moze nesto nauciti. A ovdje ste u isto vrijeme dopustili da pojedini ljudi vrijedjaju islam i muslimane kao da su oni zivotinje. Cak ste dopustili da se predsjednici pojedinih muslimanskih zemalja vredjaju.Pa buditem barem dosljedni u vasem poslu.

VL
OB
-obrisani-
22:59 23.05.2011.

A za vas gospodine admine o istini o Svedskoj mogu se preporuciti slijedece knjige Roland Huntford, The New Totalitarians Andrew Brown, Fishing in Utopia. Znate, uvijek postoji druga strana medalje. A vi mozda ne zellite da je vidite.

VL
OB
-obrisani-
05:00 24.05.2011.

Bartolino,ovaj danasnji admin je najgoriji ikad.......bez ikakve dosljednosti VL nas TOBOZE pita sto mislimo a kad kazemo svoje misljenje onda to brisu. Naravno da neuljudno treba brisati..... \"If we don\'t believe in freedom of expression for people we despise, wewe don\'t believe in it at all.\" -- Noam Chomsky

VL
IR
irani
07:06 24.05.2011.

O\'bama zna znanje ... . OK, ovo je \"Road Show\" , ali izuzetno impresivnan.

VL
EU
eurobanana
13:19 24.05.2011.

. Bimbo . ili O `Bimbo . kenia domovina ista prica ili O`kENIJA

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.